Dupa ultima aventura pe Dunare , la Tulcea, ramas descult (masina facuta zdop intr-un sant), am luat sambata trenul pana la Razboieni si de acolo am plecat pe jos, in susul apei pana la Gligoresti.(Na, v-am dat si locatia

Vreme de caine, ploaie mocaneasca, vanticel rece, apa in racire( eu in incalzire treptata de mersul pe jos si de tulburelul aferent lipsei de masina

Mai mult in plictis decat in actiune, dupa circa doi km de mers si circa o ora de araturi in apa, razbit de foame, m-am decis sa opresc pe mal sa hranesc trupul preincercat (vorba aia, de nu hranesti trupul, se muta sufletul). In fata mea era o bolboana linistita, cu apa adanca, fara nici un semn de activitate. Am aruncat voblerul (no name) Floting in apa, la circa juma de metru de mal si am pus batul jos, sprijinit pe un cracan.
ma pun pe mancate, si pe cand ma pregateam sa deschid briceagul vad ca lanseta a luat-o razna si are chef de inot. Pun mana, trag, (nu , nu am intepat!!! era deja treaba facuta!!!) si dupa o lupta pe cinste de circa cinci minute scot un .... salau de 3 kile !!!!

Mamaaaa!!!! am dat de el, mai raman, ma macina ploaia pe din afara, din inside ma inmoaie tulburelul, vad dublu sau dubleu??? da, iar sare batul de pe cracan, alt solzos, asta mai prost crescut abia la kil.
Vazand ca treaba incepe sa fie oabla, incep sa dau , sa ar(ca-i sezonul muncilor agricole, nu-i asa?), rezultat zero... Ud pana la piele, udat bine inspre exterior, decid ca nu are rost, incep sa adun sa plec acasa. Las iar batul pe cracan, voblerul in apa, si cand luam rucsacul pe spate batul meu din nou are chef de baie !!!!, pun mana pe bat, dau sa intep, alunec pe mazga si plosc,

Nici eu, DE CE NU A VRUT CAND ARUNCAM??????????????