Sabarul poluat de catre Petrom

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
georges
utilizator constant
utilizator constant

Sabarul poluat de catre Petrom

Mesaj de georges » 30 Ian 2008, 10:40

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 30 Ian 2008, 11:13

Cei care au poluat Sabarul ar trebui nu doar obligati sa dea amenda mare (nu simbolica...) dar si sa populeze pe cheltuiala lor cu clean, mreana. Asa mi se pare corect!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 30 Ian 2008, 11:21

:lol: excelent! mare dreptate ai.

am citit si eu ieri un articol pe tema asta. ziceau ca ar fi reusit sa limiteze zona calamitata la o portiune de doar 15km. m-as cam mira, cata vreme e vorba de o apa curgatoare si nu era vorba doar de petrol, ci si de saruri minerale, care se dizolva.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 30 Ian 2008, 11:43

Eugene,
Daca legea ar prevedea sanctiuni draconice pentru cei ce polueaza apele, atunci toate firmele si toti agentii comerciali care au activitati langa ape ar fi extrem de atenti si ar lua n masuri ca sa nu li se intample ceva. Dar sa se ajunga chiar la puscarie in caz de poluare grava!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 30 Ian 2008, 11:43

administartorul apei ( din punct de vedere piscicol ), ar trebui sa faca o expertiza cu privire la mortalitatea piscicola, si sa dea in judecata petrom pentru costurile cu privire la repopularea apelor si daune pentru pestii morti

asta daca cei care administreaza le pasa si de altceva decat sa ia banii

la cine este sabarul ?

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 30 Ian 2008, 11:58

toate asociatiile care emit permise de pescuit pentru pescarii de bucuresti au si raul sabar in portofoliu, unii chiar se mandresc cu asta. stai sa vezi ce se inghesuie sa rezolve problema :D

raul tine de ANPA si cei de acolo ar trebui sa faca exact ce spui tu dane. sunt convins ca si ei se vor stradui puternic.

acu pe bune vorbind, daca munca astora nu ar consta doar in plimbatul unor dosare, ai putea sa te apropii la mai putin de 50m de raul arges dupa ce se varsa dambovita in el. ca tot vorbeam noi de cum o fi aratand varsarea argesului in dunare.

deci pute de iti rupe capu' frate. poti sa treci prin localitatea aia cu 200km/h linistit, practic n-au cum sa stea cu radarul pe marginea soselei.
acolo le-as inchiria eu domnilor o cladire de birouri, ca sa fie motivati in activitatea de zi cu zi.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 30 Ian 2008, 12:25

Sabarul trece prin mai multe judete
deversareas-a facut parca in Arges
afecteaza si Dambovita
probabil ajunge si la partea de Ilfov

administrator e ANPA
ca apa delegata spre gestionare functie de judet e trecuta la mai multe asociatii printre care si APR pt lfov

vom incerca sa vedem daca pe zona ce ne-a fost incredintata spre gestionare exista probleme si vom actiona in consecinta

din pacate acum am aflat de aceasta pb si sper sa nu fie tarziu
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 30 Ian 2008, 12:39

ovi,

evenimentul a avut loc luni.
http://www.ecomagazin.ro/poluare-accide ... aul-sabar/

ANPA s-ar parea s-a miscat, cel putin pe partea de PR, informatia vine clar dintr-un comunicat oficial.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 30 Ian 2008, 12:46

ok
deci cinste lor ca s-au miscat
oricum si APR ar fi fost nevoit tot la ei sa sesizeze si sa apeleze conf legislatiei in vigoare

once again
sorry doar azi am aflat despre incident
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Scrie răspuns