[quote="ovidiu"]pai daca legi lanseta de centura, centura ar trebui sa fie legata de scaun care este ancorat in vasul propriu zis...daca a murit...asta e! un loc liber pe balta...[/quote]
Nu neaparat . Poti lucra pestele stand-up , fara sa te asezi , cu hamu pus peste umeri plus centura, si batu proptit in stomac sau mai jos, pe picioare , sau cu centura , fara ham , si suport pentru sprijinit batu mai jos , pe picioare, cu mulineta prinsa . Nu-i obligatoriu sa prinzi mulineta de centura , doar ma gindesc ca o platesti plus batu daca pleaca hahaha!!! ciomegele si tractoarele alea nu-s tocmai ieftine. Is multe variante , si de pe scaun is si mai multe . Poate tipu o pescuit initial din picioare , pentru mai multa glorie , marea se misca prea mult si nu putea tine pozitia asa ca s-o bagat pe scaun sa-si sprijine picioarele mai bine , o slabit de la efort si o zburat .
Eu nu practic , da am amici care baga , si stiu ca-i intereseaza sa lucreze pestele din picioare , stand-up , cum am zis , pentru mai multa glorie .
Fir Intins!!!