sa fie trucaj ?? oricum e prea tare =))

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

mini_mic
veteran
veteran

sa fie trucaj ?? oricum e prea tare =))

Mesaj de mini_mic » 26 Sep 2007, 18:07

Obiectiv: 8,1 kg !

ococi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ococi » 26 Sep 2007, 18:11

3 variante:
- trucaj
- individul a murit
- individul a supravietuit fiind cascador

Ar mai fi una: bafta chioara dar oricum se lasa de pescuit

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 26 Sep 2007, 18:20

daca va uitati atenti apare alt tip langa imbracat aparent la fel dupa ce cade in apa. dar totusi nu are aceleasi haine...daca va uitati atent...ma gandesc ca ala era aplecat care apare la sfarsit....cat despre siguranta aluia :lol: :lol: :lol: cred totusi ca a dat drumu la lanseta
:lol: :lol: :lol: . am auzit la noi inecati pe in stilu asta numai ca aia si-au legat firu de ei :!: :?: :!: :?: :!:
Obiectiv: 8,1 kg !

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 26 Sep 2007, 19:42

cand am si eu norocul lui ala... :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 26 Sep 2007, 23:37

[quote="mini_mic"]daca va uitati atenti apare alt tip langa imbracat aparent la fel dupa ce cade in apa. dar totusi nu are aceleasi haine...daca va uitati atent...ma gandesc ca ala era aplecat care apare la sfarsit....cat despre siguranta aluia :lol: :lol: :lol: cred totusi ca a dat drumu la lanseta
:lol: :lol: :lol: . am auzit la noi inecati pe in stilu asta numai ca aia si-au legat firu de ei :!: :?: :!: :?: :!:[/quote]

Oricum tre sa dea drumu la bat , daca te uiti are centura pusa , mai mult ca sigur prinsa de mulineta cu doua cabluri solide prevazute cu carabine , nu are cum sa desfaca carabinele daca se tine de bat hahaha !!!

Fir Intins!!!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 27 Sep 2007, 00:48

pai daca legi lanseta de centura, centura ar trebui sa fie legata de scaun care este ancorat in vasul propriu zis...daca a murit...asta e! un loc liber pe balta...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Sep 2007, 08:22

Nu e trucaj, il stiu.....acum nu mai pescuie. :lol: :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Sep 2007, 12:27

[quote="ovidiu"]pai daca legi lanseta de centura, centura ar trebui sa fie legata de scaun care este ancorat in vasul propriu zis...daca a murit...asta e! un loc liber pe balta...[/quote]

Nu neaparat . Poti lucra pestele stand-up , fara sa te asezi , cu hamu pus peste umeri plus centura, si batu proptit in stomac sau mai jos, pe picioare , sau cu centura , fara ham , si suport pentru sprijinit batu mai jos , pe picioare, cu mulineta prinsa . Nu-i obligatoriu sa prinzi mulineta de centura , doar ma gindesc ca o platesti plus batu daca pleaca hahaha!!! ciomegele si tractoarele alea nu-s tocmai ieftine. Is multe variante , si de pe scaun is si mai multe . Poate tipu o pescuit initial din picioare , pentru mai multa glorie , marea se misca prea mult si nu putea tine pozitia asa ca s-o bagat pe scaun sa-si sprijine picioarele mai bine , o slabit de la efort si o zburat .
Eu nu practic , da am amici care baga , si stiu ca-i intereseaza sa lucreze pestele din picioare , stand-up , cum am zis , pentru mai multa glorie .

Fir Intins!!!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 27 Sep 2007, 13:04

filmul e un trucaj ieftin
luat frame by frame iti dai seama usor
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Sep 2007, 16:31

Adelin scrie:Nu e trucaj, il stiu.....acum nu mai pescuie. :lol: :lol: :lol:
Te-a mintit!
M-am intalnit ieri cu el pe balta. E drept ca-i era cam teama sa puna mana pe bat cand vedea ca-i trage! :lol:

Scrie răspuns