Da.Era prins la Coco,dar nu avea 54 kg, intre 20-25,asa am auzit eu. Dar asta nu e mare senzatie,in decembrie in fata mea au scos un exemplar asemanator,la japca bineinteles. Oare de ce n-am chemat Antena 1 sa filmeze

Sambata (04.03.2006)suntem la pescuit cu inca un prieten.Tocmai am terminat de testat 'noile achizitii' (voblere,rotative),si vine un tip cu un bat cat coada maturii,o mulineta de 60(cam asa), cu un plumb,iar la capat ancora,si ne intreaba : 'Baieti,sunt PESCARI mai jos?' Iar noi : 'Nu'. Cand ajungem mai jos observam ca tipul cam nervos salta plumbul,iar cand ne-o vazut, s-a oprit cica s-o agatzat. In urma noastra mai apar vreo 2,tot asa echipati,sa vada despre ce ar fi vorba.
Deci sa nu va mirati daca in zona TG Muresului,mai bine zis zona Ungheni-Iernut, cand se prind 'monstri',chiar cu metode ortodoxe se nasc 'legende' care contrazic acest lucru. Credeti-ma,noi,targumuresenii,care pescuiesc sportiv,in fiecare an,iarna ne intalnim cu acesti 'PESCARI',si unii chiar au luat-o in freza daca deschideau gura.