Locul 1: Robert Boanta
Locul 2: Ion Dumitru "Paco"
Locul 3: Paul Trestian
Felicitari tuturor concurentilor.
In 2009,mansele au fost care de care mai interesante, cu rasturnari de situatii, cu gherle mai mici sau mai mari, cu sperante si dezamagiri. Cum dealtfel se intampla in sport.
S-a incheiat turneul AVP 2oo9. Care sunt impresiile noastre?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
poti sa "studiezi " aici clasamentul daca tot ai deschis topicul => http://www.lrs.ro/clasamente/Clasament_general_2009.htm
Mda. Adevarul este ca am fost "intoxicat" mai mult sau mai putin.
Liga "RS" a organizat la Sacalaia zilele trecute Cupa Ligii, si un amic de la Cluj m-a invitat la el, in ideea sa participam si noi, "ca la final de sezon/campionat", ca "va fi fain", chiar daca nu ne inscriem, si doar asistam. Nu am reusit sa ajung la CJ, in fine.
Cu alte cuvinte... m-a "intoxicat". Nu a deformat realitatea, ci doar a combatut-o putin, fara sa vrea (banuiesc). Ca a fost un campionat fain, ca sa fi vazut pe X ssau pe Y, etc. Dupa vreo 40min de discutii la telefon, dupa ce am ramas fara baterie, i-am zis sa isi faca cont pe rapitori si sa dezbata impresiile pe larg, aici. Nu si-a facut, dar i-am deschis deja topic.
In alta ordne de idei, era frumos sa iasa un WeSeBeu pe locul 1 si un concurent de la capitala pe locul 2.
Oricum, m-am lasat dus de val, nu am fost Iuda necredinciosul si nu am verificat clasamentul cu propriile taste, asa ca... M-am repezit sa il "ung" campion pe Robert Boanta.
Sa ii transmita cineva ca pe raptori.ro figureaza pe locul 1, ok ? Si lui Paco sa-i spunca ca poate mai mult!
Imi cer scuze pe aceasta cale pentru "deformarea" realitatii.
Oricum, astept cu interes finalul de campionat.
Rog un moderator sa inchida topicul. Continuam pe ARENA, eventual.
P.S. E R A T A :
http://www.lrs.ro/clasamente/Clasament_general_2009.htm
Liga "RS" a organizat la Sacalaia zilele trecute Cupa Ligii, si un amic de la Cluj m-a invitat la el, in ideea sa participam si noi, "ca la final de sezon/campionat", ca "va fi fain", chiar daca nu ne inscriem, si doar asistam. Nu am reusit sa ajung la CJ, in fine.
Cu alte cuvinte... m-a "intoxicat". Nu a deformat realitatea, ci doar a combatut-o putin, fara sa vrea (banuiesc). Ca a fost un campionat fain, ca sa fi vazut pe X ssau pe Y, etc. Dupa vreo 40min de discutii la telefon, dupa ce am ramas fara baterie, i-am zis sa isi faca cont pe rapitori si sa dezbata impresiile pe larg, aici. Nu si-a facut, dar i-am deschis deja topic.

In alta ordne de idei, era frumos sa iasa un WeSeBeu pe locul 1 si un concurent de la capitala pe locul 2.
Oricum, m-am lasat dus de val, nu am fost Iuda necredinciosul si nu am verificat clasamentul cu propriile taste, asa ca... M-am repezit sa il "ung" campion pe Robert Boanta.

Sa ii transmita cineva ca pe raptori.ro figureaza pe locul 1, ok ? Si lui Paco sa-i spunca ca poate mai mult!

Imi cer scuze pe aceasta cale pentru "deformarea" realitatii.
Oricum, astept cu interes finalul de campionat.
Rog un moderator sa inchida topicul. Continuam pe ARENA, eventual.
P.S. E R A T A :
http://www.lrs.ro/clasamente/Clasament_general_2009.htm