Romsilva poate sa aplice sanctiuni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Romsilva poate sa aplice sanctiuni
In data de 22.11.2011, Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege nr. 243/2011, prin care personalul silvic din cadrul RNP-Romsilva poate sa constate si sa sanctioneze contraventiile la legea pescuitului. Astfel, in OUG nr.23/2008, alin.(3) al art. 67 devine:
(3) Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor prevazute la art. 58-63 se face de catre personalul prevazut la alin.(1), de catre ofiterii si agentii Politiei Romane si Politiei de Frontiera Romane, ofiterii si subofiterii Jandarmeriei Romane , precum si de catre personalul silvic din cadrul Regiei Nationale a Padurilor.
Proiectul de lege adoptat merge la promulgare la presedintie.
(3) Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor prevazute la art. 58-63 se face de catre personalul prevazut la alin.(1), de catre ofiterii si agentii Politiei Romane si Politiei de Frontiera Romane, ofiterii si subofiterii Jandarmeriei Romane , precum si de catre personalul silvic din cadrul Regiei Nationale a Padurilor.
Proiectul de lege adoptat merge la promulgare la presedintie.
-
- veteran
-
- veteran
hell ar fi un prim pas spre normalitate, daca se va aplica cum trebuie, nu cum se aplica in Romania.
La noi, pentru marea majoritate a romanilor, legile nu sunt facute pentru a fi respectate, ci incalcate... aici ma rerefer la ambele parti...
din pacate eu mi-am pierdut increderea ca se va face ceva....
La noi, pentru marea majoritate a romanilor, legile nu sunt facute pentru a fi respectate, ci incalcate... aici ma rerefer la ambele parti...
din pacate eu mi-am pierdut increderea ca se va face ceva....
Nihil Sine Deo
Zice ca personalul RNP poate aplica amenzi, sa aplice!!
Aaaa ca suntem o tara in care toti suntem balauri si zmei cu enspe perechi de oo, dar cand iesim afara abea mai deschidem gura si ne dam raniti ca ne fac tigani pe nedrept putem sa facem ciocu mic si mergem mai departe, pentru ca daca comentam ne zboara din tara lor, oare legile lor nu merg interpretate?
Aaaa ca suntem o tara in care toti suntem balauri si zmei cu enspe perechi de oo, dar cand iesim afara abea mai deschidem gura si ne dam raniti ca ne fac tigani pe nedrept putem sa facem ciocu mic si mergem mai departe, pentru ca daca comentam ne zboara din tara lor, oare legile lor nu merg interpretate?