rog mult ajutor sinteza, mii de rugaminti

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
master

rog mult ajutor sinteza, mii de rugaminti

Mesaj de master » 07 Iun 2007, 01:10

salutare baieti, sunt confuz, ce permis sa-mi fac acum ca sa pot pescui la pastrav? inca nu mi-am facut Romsilva nici ape de munte AGVPS, si nu inteleg nici acum ce am de facut cu toate legile modificate.

daca stie cineva scurt pe 2 ce se face va rog mult, ca-mi pierd toata vacantza citind forumuri si legi. :cry: mi-e indiferent unde il fac si cat costa doar vreau o directie sigura.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 07 Iun 2007, 07:36

Toti suntem confuzi :lol:
Ca sa ai linsite, pe apele Romsilva iti faci permis la ei, iar pe apele AGVPS - permis de munte. Sa insisti la AGV sa-ti dea si cartonasul CNAFP - ala e de fapt permisul.

master

Mesaj de master » 08 Iun 2007, 03:10

eu apartin asociatiei banatul din TM, am fost azi sa vb cu ei si era acolo un inspector. Cica Romsilvai i s-a suspendat dreptul de a elibera permise si bilete si chitante in arad timis si caras, iar agvps nu are cum sa vanda permise de ape de munte pt ca nu mai este proprietarul apelor respective. singurul proprietar al apelor IN ROMANIA este ANAFP care da drept CNAFP sa dea autorizatii asociatiilor de pescari pt apele din romania cu exceptia unor zone de delta si a apelor de munte care sunt ale Romsilvai suspendata.

http://www.crap.ro/pagina/4/416/asociat ... -2006.html

RUTA ESTE - permis CNAFP prin oricare agentie/asociatie => permis/bilet RNP (daca mai are autorizatie in zona, trebuie sa va interesati)

PERMISUL AGVPS DE APE DE MUNTE E ABUREALA! PLATESTI DEGEABA!

Mersi oricum, e fffff complicata treaba.

pityu
veteran
veteran

ROG MULT AJUTOR SINTEZA, MI DE RUGAMINTI

Mesaj de pityu » 24 Iun 2007, 00:50

Mister Master :lol: :!:
Lasa - nu ne mai ruga :!:
Nu mai fa nici un permis ca desteptii de la conducerea ANPA au anulat cele doua Ordine de Ministru (nr.1133 si 1134 / 2005) care stabileau modul de organizare a pescuitului recreativ/sportiv pe teritoriul Romaniei (LEGISLATIA SECUNDARA IN VIGOARE), fara a scoate alta legislatie in schimb ! Prin Ord. 325/14.06.2007 (Atr. 7.) au anulat aceste doua ordine, asa ca nu mai trebuie permis, nu mai trebuie nimic ! O ... bata-n cap si ... bani de drum !
Prosti cu "P" mare de la ... ce vrei tu :!:
Astia nu au habar de pescuit si de toate cele, cum nu avem noi de alfabetul gotic :!:
De unde naiba se aduna atatia prosti gramada la conducerea acestei tari :?: :?: :?: Nu pot sa-mi dau seama :!:

Jexy
senior
senior

Mesaj de Jexy » 24 Iun 2007, 10:08

tot noi i-am pus la conducere...

Scrie răspuns