RNP-ul face legea
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Eu cred ca la RNP lucreaza numai imbecili. Nu se poate ca "expertii" aia sa ignore cu desavarsire faptul ca in lacurile lor de munte, pe foarte multe lacuri predominant e cleanul, si mai nou a inceput sa fie prospere salaul si bibanul. Cum poti sa spui ca pe lacurile in care nu sunt lipani, se intra in prohibitia generala dupa 15 septrembrie, cand cleanul si salaul au perioade de prohibitie diferita de a salmonidelor....
Apoi, la aricolul 17, pescuitul recreativ-sportiv se practica doar cu batul in mana (deci fara pescuit la trena), dar, daca pescuiesc in sistem C&R am voie sa pescuiesc si la trena?
Cu tot respectul pentru cei ce au incredere in RNP, dar pentru mine sunt doar niste "oameni ai padurilor".
Apoi, la aricolul 17, pescuitul recreativ-sportiv se practica doar cu batul in mana (deci fara pescuit la trena), dar, daca pescuiesc in sistem C&R am voie sa pescuiesc si la trena?
Cu tot respectul pentru cei ce au incredere in RNP, dar pentru mine sunt doar niste "oameni ai padurilor".
-
- veteran
Pacat ca nu se da si printat acest regulament pe hartie matasoasa sa il pot folosi ca hartie igienica....
Cretinii aia in haina verde ne aburesc ca nu ajunge permisul ANPA. ba da, ajunge! Iar cine nu crede asta sa cotizeze la oamenii codrului. Eu cu permis ANPA merg si abia astept sa fiu amendat. Ma ia cu fiori pe sira spinarii!

-
- veteran
Danore, lasa ca am eu ac de cojocul lor. Au sediul central in Buc la 10 minute de unde lucrez eu. Le pot face f multe lucruri, doar am imaginatie bogata!danone scrie:Fario
Nu te pune cu prostii astia scoliti, ca astia au mintea odihnita.
Si mai e o vorba:
Cu omul nescolarizat
Mai ai putin si ai scapat
Cu prostul cel cu multa scoala
Vei duce-o lupta colosala

-
- veteran
-
- veteran
Asa am sa fac. "No mercy"! Ma intorc la metodele mele din anii 2002-2004, adica sapat santuri in drumurile forestiere, pus cioburi si cuie ca sa isi taie rnp-istii cauciucurile de la aro etc. Totul e permis because it's war"!stefi oprea scrie:Fario draga ,ardei pe omuletii verzi(a nu se confunda cu martienii) de sa le fluture penele de la palarie.
-
- veteran