rezultate pe luna plina ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 22 Iun 2010, 13:07

ploi si furtuna ,firul burta imensa,salaul da de iti muta batul din mana ,ca da intre ape sau jos pe fund atacurile sunt f violente si de unde gandesti ca nu ai sanse sa simti atacul te trezesti cu niste ciocane de inebunesti :wink:

cata_asp
veteran
veteran

Mesaj de cata_asp » 22 Iun 2010, 13:15

Efectul razelor de luna, asupra cizmelor de guma... :lol: :lol: :lol:
Haide' bre oameni buni, lasati povestile si treceti la culcare...
Auzi tu scenarii de potop... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Scuze pt. off topic, da' nu mai pot (de ras)!
Sanatate si...luna plina!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 22 Iun 2010, 13:17

kingofbeasts scrie:multumesc de raspunsuri .
crestem miza?
pescuit pe luna plina , apa tulbure cu ploi si furtuni :oops:( nu ma intereseaza avatul si sunt adminse si rezultate la stationar ) :roll:
ps.pescuit pe zi si pe noapte
plusez si io cu-n cutremur :lol: ei ce se poate prinde?

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 22 Iun 2010, 13:17

Salutare!
Pe vant foarte puternic am patit-o si eu. Ma dadusem batut... ajunsasem la cele mai grele jiguri pe care le carasem de acasa, numai ca sa nu mi le aduca vantul imediat in mal... si incepusem sa dau asa... in dorul lelii. Cand a inceput sa puna botul insa :twisted:
Singurul inconvenient... nu tin atat de bine plasticele nici la salau cand apuca pe el damblaua... 2-3 atacuri si schimbat... deh nu mananca atat de mult timp incat sa dai cu superglue si sa continui...
Pe ploaie/furtuna... mai bine mor pe buda...
Numai bine!

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 22 Iun 2010, 13:41

chestiunea e in felul urmator:
din observatiile personale salaul musca bine noaptea pe luna plina.de asemenea musca bine pe ploaie si chiar pe furtuna . treaba e ca in ambele ipoteze apa era limpede. mai nou am aflat din mai multe surse de salau prins mai bine pe apa tulbure decat pe apa limpede. buun.
ce vroiam sa stiu e daca a avut cineva rezultate in partide desfasurate sub imperiul tututror acestor conditii cumulate si daca da ce alte specii de pesti a mai prins. :idea: :?:
nu de alta dar exact astea vor fi conditiile de pescuit de maine pana duminica pe olt si eu nu stiu unde d..cu sa ma duc la pesti (pe baraj sau sub baraj) si la ce specie sa pescuiesc pentru ca am de luat 2 zile de concediu musai acum ,obligat- fortat si acasa nu pot sta nici picat cu ceara. :evil: :twisted: :oops:

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 22 Iun 2010, 14:19

vezi ca sibienii tai prind salau si somn la lingura argintie pe ape tulburi :lol:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 22 Iun 2010, 15:01

nightfishing01 scrie:vezi ca sibienii tai prind salau si somn la lingura argintie pe ape tulburi :lol:
la asta ma refeream cand ziceam ca mai nou am aflat ca merge salaul pe apa tulbure. din pacate inca nu i-am prins spilu la salau . am dat de mi s-a urat in locuri in care stiu sigur ca e salau si nu l-am pacalit nici la vobler nici la lingura si nici la jig. sau poate "parii" mei de spinning la stiuca nu fac suficient serviciu si chiar daca musca nu sesizez . :(

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 23 Iun 2010, 13:55

Pe Luna niciun rezultat la pescuit ... doar pe ape :lol: limpezi, tulburi, ziua, noaptea, cu soare, cu ploi dar fara cutremure.
S'altare și bunăstare !

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 23 Iun 2010, 17:25

Pe Luna niciun rezultat la pescuit ...

:lol: , de unde stii ai fost pe acolo? sau numai din auzite ? :lol: :lol: :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 27 Iun 2010, 10:33

kzoli scrie:Pe Luna niciun rezultat la pescuit ...

:lol: , de unde stii ai fost pe acolo? sau numai din auzite ? :lol: :lol: :lol:
:lol: N-am fost, da promit ca atunci cand termin Noua Arca primul drum, asa de test, il fac pe Luna :lol:
S'altare și bunăstare !

Scrie răspuns