Daca ar fi asa peste tot si des si sa nu se uite de rapitor, frumos gestul poate sa imi zica cineva cine a facut repopularea si cand ?
http://www.youtube.com/watch?v=03IFhGpl ... re=related
repopulare
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Ziceti-mi si mie de vreun peste din ala exotic din Africa sau America de sud care sa fie invadator, sa manance icrele de crap, si sa depuna 3 milioane de icre la suta de grame! Vreau pe banii mei sa cumpar puiet din asta si sa arunc in cateva lacuri unde muritorii de rand nu au acces! De pilda pe Herastrau si Baneasa ca sa se ia cu mainile de capatzana papitoiul ala de Mitica Dragomir! Sa vad cine va mai plati 1200 lei pe an ca sa prina pestucii aia de maxim 25 cm!
Asa ca nu uitati! Soretele, somnul pitic, ghibortul....sunt armele haiducului-pescar, cel care ia de la cei bogati si umple de bucurie inimile plebei! Prin plebe inteleg pescarii care nu isi permit sa dea mai mult de 20 lei pe zi de pescuit sau 50-60 lei pe sezon!

- kingofbeasts
- veteran
desi multi ,inclusiv eu,au sau au avut astfel de ganduri , nu uita ca odata ce introduci astfel de specii agresive nu ai cum sa le si controlezi iar,posibilitatea ca icre sau alevini sa ajunga in alte ape decat cele vizate este mare ,ca sa nu zic foarte mare,rezultatul putand fi in cativa ani inclusiv disparitia unor specii autohtone.Cum ai sa te simti atunciFario_nebunu scrie:Ziceti-mi si mie de vreun peste din ala exotic din Africa sau America de sud care sa fie invadator, sa manance icrele de crap, si sa depuna 3 milioane de icre la suta de grame! Vreau pe banii mei sa cumpar puiet din asta si sa arunc in cateva lacuri unde muritorii de rand nu au acces! De pilda pe Herastrau si Baneasa ca sa se ia cu mainile de capatzana papitoiul ala de Mitica Dragomir! Sa vad cine va mai plati 1200 lei pe an ca sa prina pestucii aia de maxim 25 cm!Asa ca nu uitati! Soretele, somnul pitic, ghibortul....sunt armele haiducului-pescar, cel care ia de la cei bogati si umple de bucurie inimile plebei! Prin plebe inteleg pescarii care nu isi permit sa dea mai mult de 20 lei pe zi de pescuit sau 50-60 lei pe sezon!
![]()

nu stiu tu,dar eu sunt exasperat de ghibort pe olt,culmea ca mai nou mananca si noaptea!
respecte