Redirectionare catre ultima postare
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Redirectionare catre ultima postare
Multumesc,
a mers ! Doar ca a disparut iconita de ultima postare si a fost inlocuita de o inscriptie cu data si momentul ultimei postari. Apas pe ea si merge.
a mers ! Doar ca a disparut iconita de ultima postare si a fost inlocuita de o inscriptie cu data si momentul ultimei postari. Apas pe ea si merge.
-
- veteran
M-am inselat ! Daca intru in forum si ma duc la un anumit capitol, functioneaza in felul in care am scris mai sus. Daca ii dau orice fel de selectie , cum ar fii "vezi mesaje noi" ,nu mai merge, si chiar apare vechea iconita ptr "ultimul mesaj"
trebuie sters cache-ul nu cookie-urile
sau merge si cu ctrl+f5 in fiecare pagina care te intereseaza
sau merge si cu ctrl+f5 in fiecare pagina care te intereseaza
-
- veteran
danr scrie:goleste locul in care navigatorul tau stocheaza copii dupa componentele paginilor pe care le vizitezi, astfel incat sa nu le incarce de fiecare data cand accesezi tu pagina respectiva
m-am fortat sa nu fie nici un cuvant in alta limba
Asta trebuie sa fie pe la "Tools" si "Internet options" ?

In Chrome apesi CTRL+SHIFT+DELETE
In interfata care se deschide la Time range selectezi Everything, dupa care dai pe sageata cu Details si in functie de cei ai nevoie, bifezi sau debifezi ce e de sters.
In cazul de fata bifezi doar Cache si dai Clear Now.
In interfata care se deschide la Time range selectezi Everything, dupa care dai pe sageata cu Details si in functie de cei ai nevoie, bifezi sau debifezi ce e de sters.
In cazul de fata bifezi doar Cache si dai Clear Now.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Ah, nu mai pot sa modific. Instructiunile pe care ti le-am dat sunt pentru Mozilla, dar merg fix la fel si in Chrome, doar ca au nume usor diferite 

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
- moneytehnik
- veteran
O intrebare fara suparare: inca se mai lucreaza la aceasta noua versiune?
Asta ca sa nu imi mai bat capu cu cache sau cokie sau ....
Apropo : in e-mail cand dau clik pe primul link ”Dacă doriţi să vizualizaţi mesajele scrise de la ultima dumneavoastră
vizită, urmaţi legătura de mai jos:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 9&e=349289” nu se deschide nimic...alb totul.
Stima.
Asta ca sa nu imi mai bat capu cu cache sau cokie sau ....
Apropo : in e-mail cand dau clik pe primul link ”Dacă doriţi să vizualizaţi mesajele scrise de la ultima dumneavoastră
vizită, urmaţi legătura de mai jos:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 9&e=349289” nu se deschide nimic...alb totul.
Stima.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
deh, puterea obisnuinteiT.Adrian scrie:Instructiunile pe care ti le-am dat sunt pentru Mozilla, ..............

sau recunoasterea unui program bun

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
eu am probleme la partea cu pozele.folosesc ultima versiune mozzila firefox si la sectiunea in care arata pozele si dau scroll in pagina apare scris peste poze si totul aiurea pe acolo
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
de ce te plangi??!!
nu ai voie.
l'as ca stiu altii ce sa faca si cum.
rabdare, se lucreaza
nu ai voie.
l'as ca stiu altii ce sa faca si cum.
rabdare, se lucreaza

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.