Recrutare membrii!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

mr.zander
junior
junior

Re: Recrutare membrii!!!

Mesaj de mr.zander » 09 Mar 2012, 12:55

Sectiunea de mal este relativ noua in cadrul LRS.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 11 Mar 2012, 17:46

mr.zander scrie:Sectiunea de mal este relativ noua in cadrul LRS.
Relativ noua???
Cred ca deabia din anul acesta 2012 va debuta intradevar o sectiune de pescuit de pe mal....
Vom vedea daca se va si reusi pt. ca proiectul e destul de pretentios , dar macar exista un regulament ce respecta regulile jocului in competitiile Cips.
"Competitia" din 2011 se poate numi cel mult o tentativa de campionat si aceea destul de nereusita (parerea mea) din multe motive.
Spor celor implicati sa realizeze ce si-au propus.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

mr.zander
junior
junior

Mesaj de mr.zander » 12 Mar 2012, 23:28

Cred ca spunem acelasi lucru cu alte cuvinte, am spus ca este relativ noua, nu am intrat in detalii, ai dreptate, anul trecut s-a incercat pentru prima oara, anul acesta se pare ca are mai multa sustinere si beneficiaza si de mai mult interes.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 13 Mar 2012, 15:54

mr.zander scrie:Cred ca spunem acelasi lucru cu alte cuvinte, am spus ca este relativ noua, nu am intrat in detalii, ai dreptate, anul trecut s-a incercat pentru prima oara, anul acesta se pare ca are mai multa sustinere si beneficiaza si de mai mult interes.
Doamne da .
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 13 Mar 2012, 16:40

vali stratonov scrie:
mr.zander scrie:Cred ca spunem acelasi lucru cu alte cuvinte, am spus ca este relativ noua, nu am intrat in detalii, ai dreptate, anul trecut s-a incercat pentru prima oara, anul acesta se pare ca are mai multa sustinere si beneficiaza si de mai mult interes.
Doamne da .
Din cate imi dau eu seama , ce se incearca anul asta este un experiment frumos. Sper din toata inima sa reuseasca si n-ar fii rau sa punem si noi umarul ! Macar ca mai dam burtile jos! :D

Scrie răspuns