Recrutare membrii!!!
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Recrutare membrii!!!
Sectiunea de mal este relativ noua in cadrul LRS.
-
- veteran
Relativ noua???mr.zander scrie:Sectiunea de mal este relativ noua in cadrul LRS.
Cred ca deabia din anul acesta 2012 va debuta intradevar o sectiune de pescuit de pe mal....
Vom vedea daca se va si reusi pt. ca proiectul e destul de pretentios , dar macar exista un regulament ce respecta regulile jocului in competitiile Cips.
"Competitia" din 2011 se poate numi cel mult o tentativa de campionat si aceea destul de nereusita (parerea mea) din multe motive.
Spor celor implicati sa realizeze ce si-au propus.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Cred ca spunem acelasi lucru cu alte cuvinte, am spus ca este relativ noua, nu am intrat in detalii, ai dreptate, anul trecut s-a incercat pentru prima oara, anul acesta se pare ca are mai multa sustinere si beneficiaza si de mai mult interes.
-
- veteran
Doamne da .mr.zander scrie:Cred ca spunem acelasi lucru cu alte cuvinte, am spus ca este relativ noua, nu am intrat in detalii, ai dreptate, anul trecut s-a incercat pentru prima oara, anul acesta se pare ca are mai multa sustinere si beneficiaza si de mai mult interes.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Din cate imi dau eu seama , ce se incearca anul asta este un experiment frumos. Sper din toata inima sa reuseasca si n-ar fii rau sa punem si noi umarul ! Macar ca mai dam burtile jos!vali stratonov scrie:Doamne da .mr.zander scrie:Cred ca spunem acelasi lucru cu alte cuvinte, am spus ca este relativ noua, nu am intrat in detalii, ai dreptate, anul trecut s-a incercat pentru prima oara, anul acesta se pare ca are mai multa sustinere si beneficiaza si de mai mult interes.