Re la toata lumea...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dj_ciprian
utilizator nou
utilizator nou

Re la toata lumea...

Mesaj de dj_ciprian » 27 Mai 2006, 22:57

e cam tarziu....si nu prea am chef de tastat la ora asta....asa k o sa fiu mai scurt... :P
azi a fost prima data cand am intrat pe acest forum (am apx 6 ore de cand citesc topicuri)....si vreu sa spun...k il cautam de mult.....
vreu sa felicit adminii si moderatorii.....si pe toti cei care au postat aici....am gasit o gramada de lucruri interesante(unele chiar utile), si sper sa-mi fie de folos in viitoarele mele iesiri la balta....
imi pare rau k abia azi am gasit forumul asta.....as fi vrut sa particip si eu la intalnirea de la Iasi....dar poate o sa mai fie...
toata treaba e k eu caut pe cineva care sa aiba putina rabdare sa-mi mai dezvaluie si mie cate ceva din tainele pescuitului.....
n-as putea spune k sunt un pescar profesionist...nu am scule pro, ci marfa de bazar(suficient de bune pt mine)...si nu am timp :cry: ...asta e cea mai mare problema...dar in schimb....cand prind ceva timp liber....hop si eu la balta :P
am inceput sa pescuiesc de mic(10-11 ani...(am 26 acum))...cand ma mai lua batranu cu el al pescuit.....dar mai mult pescuiam la bunici...pe Moldova....si afluenti...
mai incoace am inceput si eu sa prind gustul pescuitului la rapitor....cand un "nene" mi-a aratat cum se prinde un pastrav pe Bistrita...si de atunci...tot incerc :P ....sa prind si eu..... :D
incep sa bat campii de-acum....deci in sperantza k o sa se mai faca intalniri (in Iasi) intre pescari...(de preferat pe balta :P ).....vreau sa dau un anuntz:
"CAUT MENTOR"....................care sa nu ma taxeze...... :P
daca e cineva interesat......lasati un mesaj:P

pityu
veteran
veteran

re la toata lumea

Mesaj de pityu » 27 Mai 2006, 23:16

Mentori se gasesc pe toate drumurile, important e sa stii sa-i alegi.
Daca esti pregatit pentru primul sfat, incearca sa imbini teoria cu practica. Bazeaza-te pe cunostiintele teoretice acumulate din studiul individual(carti, reviste,etc.). Ti le recomand pe toate sa nu poti spune ca fac reclama gratuita cuiva. In ceea ce priveste discutiile pe forum din partea mea vei avea tot concursul!

Dreamer
Moderator
Moderator

Re: Re la toata lumea...

Mesaj de Dreamer » 27 Mai 2006, 23:23

dj_ciprian scrie:e cam tarziu....si nu prea am chef de tastat la ora asta....asa k o sa fiu mai scurt... :P
azi a fost prima data cand am intrat pe acest forum (am apx 6 ore de cand citesc topicuri)....si vreu sa spun...k il cautam de mult.....
vreu sa felicit adminii si moderatorii.....si pe toti cei care au postat aici....am gasit o gramada de lucruri interesante(unele chiar utile), si sper sa-mi fie de folos in viitoarele mele iesiri la balta....
imi pare rau k abia azi am gasit forumul asta.....as fi vrut sa particip si eu la intalnirea de la Iasi....dar poate o sa mai fie...
toata treaba e k eu caut pe cineva care sa aiba putina rabdare sa-mi mai dezvaluie si mie cate ceva din tainele pescuitului.....
n-as putea spune k sunt un pescar profesionist...nu am scule pro, ci marfa de bazar(suficient de bune pt mine)...si nu am timp :cry: ...asta e cea mai mare problema...dar in schimb....cand prind ceva timp liber....hop si eu la balta :P
am inceput sa pescuiesc de mic(10-11 ani...(am 26 acum))...cand ma mai lua batranu cu el al pescuit.....dar mai mult pescuiam la bunici...pe Moldova....si afluenti...
mai incoace am inceput si eu sa prind gustul pescuitului la rapitor....cand un "nene" mi-a aratat cum se prinde un pastrav pe Bistrita...si de atunci...tot incerc :P ....sa prind si eu..... :D
incep sa bat campii de-acum....deci in sperantza k o sa se mai faca intalniri (in Iasi) intre pescari...(de preferat pe balta :P ).....vreau sa dau un anuntz:
"CAUT MENTOR"....................care sa nu ma taxeze...... :P
daca e cineva interesat......lasati un mesaj:P
Salut Ciprian si bine ai venit pe forum!

Intalnirile cu peskricii din iasi se fac in fiecare joi de la ora 18 la terasa Rita din Alexandru cel Bun, vis a vis de Minerva. Daca vrei sa vii esti binevenit; nu trebuie neaparat sa vii la o ora fixa..ne gasesti acolo pana mai tarziu(pe unii dintre noi..) Iti spun ca ai multe ce vedea si invata..de fiecare data se aduc tot felul de noutati de la naluci..lansete..pana la mincioge..etc.
Cel mai bine e sa vii singur sa te convingi 8)
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 27 Mai 2006, 23:32

Bine ai venit pe forum !

Fii linistit ca intilnirile pescarilor ieseni sunt saptaminale (la Rita). Asa ca nu e timpul pierdut ... si vei fi binevenit acolo.

Cit despre partea "CAUT MENTOR".................... sa stii ca nu am cunostinta ca vreun pescar iesean sa taxeze incepatorii. Asa ca vezi pe forum de la care pescar iesean ai vrea sa "furi meseria" si abordeaza-l cu MP (mesaj privat).

dj_ciprian
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de dj_ciprian » 28 Mai 2006, 06:05

10x for the worm wellcome....... :D
se pare ca vara asta o sa am ce invatza intr-ale pescuitului.... :D
sper sa se si prinda ceva de mine...:P....sau mai bine sa prind eu (peste ar fi cel mai indicat)......
deci abia astept sa vina ziua de joi.....(sper sa nu am scoala... :cry: )...

pana atunci......fir intins.......vad k vremea e numai buna de un peste... :lol:

Scrie răspuns