Razvratire pe malurile Bistritei

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Razvratire pe malurile Bistritei

Mesaj de Ariston » 27 Noi 2011, 10:08

Situatie dezastruoasa pe raurile din BN vedeti reportajul si o sa revin cu amanunte zilele urmatoare ..
Avand in vedere ca santem in prag de iarna ,apele au cam inghetat cel putin in zona Bistritei va propun sa veniti cu intrebari si opinii pe aceasta tema a poluarilor masive si necontrolate.

http://www.youtube.com/watch?list=PL100 ... r_embedded

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 27 Noi 2011, 14:49

...laudabila actiunea ...Felicitari !
...astfel de actiuni se petrec de ani buni mai peste tot in Romania
...dar , am retinut cateva aspecte care sunt valabile la nivelul tarii
...nu dureaza mai mult de o saptamana si in locurile respective nu se mai vede ca ar fi fost curatate
...nimeni nu este amendat pentru mizeria produsa
...politicul incearca si pe aceasta cale sa se faca remarcat , dar nu face nimic pentru a stopa acest "flagel"
...nimeni nu mai crede ca au rost astfel de actiuni de "sensibilizare"
...probabil altceva ar trebui facut...poate sa se puna in aplicare legea ar fi cel mai eficient lucru...asa cum se intampla "inafara" , cu amenzi usturatoare , chiar si cu dosare penale
...am participat si sunt "pro" ecologizare , dar deja imi pierd speranta ca aceste actiuni isi ating tinta
:oops: :(

Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 27 Noi 2011, 15:01

old_radu scrie:...laudabila actiunea ...Felicitari !
...astfel de actiuni se petrec de ani buni mai peste tot in Romania
...dar , am retinut cateva aspecte care sunt valabile la nivelul tarii
...nu dureaza mai mult de o saptamana si in locurile respective nu se mai vede ca ar fi fost curatate
...nimeni nu este amendat pentru mizeria produsa
...politicul incearca si pe aceasta cale sa se faca remarcat , dar nu face nimic pentru a stopa acest "flagel"
...nimeni nu mai crede ca au rost astfel de actiuni de "sensibilizare"
...probabil altceva ar trebui facut...poate sa se puna in aplicare legea ar fi cel mai eficient lucru...asa cum se intampla "inafara" , cu amenzi usturatoare , chiar si cu dosare penale
...am participat si sunt "pro" ecologizare , dar deja imi pierd speranta ca aceste actiuni isi ating tinta
:oops: :(

Am mai spus revin cu informatii noi.Nu ne oprim aici in cadrul emisiunii mele D-ale pescarilor transmisa in direct am dezbatut aceasta situatie sper maine sa pot posta linkul emisiunii de indata ce intra in arhiva tv

old_radu
veteran
veteran

Re: Razvratire pe malurile Bistritei

Mesaj de old_radu » 27 Noi 2011, 15:07

...OK , dar ziceai mai sus :
Ariston scrie:...va propun sa veniti cu intrebari si opinii pe aceasta tema...
...eu unul am facut-o si sper sa fie multi altii care sa dezbata aceasta problema
...vom fi dezamagiti de cat de putini vor posta aici
:oops:

Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 27 Noi 2011, 15:11

Multumesc pentru postarea ta si interventie in acest topic.Cu siguranta vor fi multi pescari nemultumiti si razvratiti privind situatia habitatului piscicol .Sper sa fie receptivi, iubitorii de natura si pescuit.

Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 28 Noi 2011, 16:06

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 28 Noi 2011, 18:08

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 28 Noi 2011, 18:11

Chiar daca ai un nikename de "NEMERNIC" consider ca esti un iubitor al naturii si al pescuitului ....astept sa va spune-ti off-ul.Respecte........

george tomescu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de george tomescu » 29 Noi 2011, 10:00

Salut Marius!

Felicitari pentru emisiune, insa trebuie multa munca, rabdare si persoane care sa se implice.
Din pacate, daca organismele statului nu aplica legea sau o aplica cu doua masuri (pentru "buni" si pentru "prosti") lupta voastra si a altora ca voi se duce pe apa sambetei (sau a Bistritei sau a Sieului etc.).
Poate unii telespectatori sau cititori ai acestui forum s-au intrebat ce cauta pescarii langa un partid politic. Eu cred ca orice om, orice entitate, mai mare sau mai mica, ce vrea sa faca ceva in bine este bine venita in discutie si pe teren.
Dar atata timp cat politia va raspunde ca nu stie sa opreasca un buldozer ca lucreaza ilegal in albia raului, despre ce sprijin vorbim?
Fara aplicarea de amenzi celor care arunca gunoi noaptea dar si celor care deverseaza fara autorizare nu ai cum sa-i opresti. Daca se stiu protejati de prieteni sau de incompetenta unor indivizi vor continua sa-si bata joc de munca voastra.

aZu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aZu » 02 Dec 2011, 11:32

Pai unde ati vrea voi sa arunce lumea gunoiul? Nu la ripa ?
Asa e traditia la romani...

Scrie răspuns