Raul Bistrita bomba ecologica

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Raul Bistrita bomba ecologica

Mesaj de Ariston » 08 Feb 2012, 07:58

Urmariti un material in care sant fata in fata pescarii si autoritatile.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 84e3WkYxlQ#!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Feb 2012, 09:08

Mi-a placut reactia 'autoritatilor'..Apa este gri,dar ...surpriza...calitatea acesteia este foarte buna..acolo citeva valori peste limita,eeh,ce mai conteaza.....Mama lor de banditi...Pun pariu ca daca merg in control,sa ia probe,or sa le scoata mai curate decit alea din icebergurile e la Pol..

Va zic eu care-i solutia...luati fratilor citeva tuburi de spuma poliuretanica si descarcatile cit de adinc puteti pe gurile alea de deversare..ce-o sa se mai bucure "beneficiarii"
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 08 Feb 2012, 10:09

felicitari reazlizatorilor pentru ideea acestei emisiuni, din pacate insa realizata doar pe jumatate. Spre deosebire de domnul de la APM care stiind ca vine la emisiune a luat niste probe din riu pentru analize reporterii au omis sa faca asta multumindu-se doar sa filmeze acele "scurgeri" care "imbogatesc" apa riului. Daca ar fi luat ei probe pe care sa le duca la analize de laborator inainte de emisiune (sub pretextul ca nu stiu daca mai e potabila apa din fantana de exemplu) ar fi avut intradevar motive intemeiate de acuzatie asa insa partea cu bomba ecologica e o afirmatie gratuita intemeiata doar pe niste supozitii. Daca s-ar fi documentat putin inainte de emisiune , realizatorii acesteia ar fi stiut ca orice apa reziduala trebuie sa indeplineasca anumite conditii de puritate ca sa poata fi deversata in riu iar, niste probe luate din fiecare scurgere ar fi putut sustine sau infirma supozitiile legate de poluare. la asta ar mai fi trebuit adaugate 2 probe cu apa din riu la intrarea si iesirea din oras.

Ariston
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ariston » 09 Feb 2012, 21:07

semlecangheorghe scrie:Mi-a placut reactia 'autoritatilor'..Apa este gri,dar ...surpriza...calitatea acesteia este foarte buna..acolo citeva valori peste limita,eeh,ce mai conteaza.....Mama lor de banditi...Pun pariu ca daca merg in control,sa ia probe,or sa le scoata mai curate decit alea din icebergurile e la Pol..

Va zic eu care-i solutia...luati fratilor citeva tuburi de spuma poliuretanica si descarcatile cit de adinc puteti pe gurile alea de deversare..ce-o sa se mai bucure "beneficiarii"
Da ,cred ca ai dreptate.Asta va fi urmatoarea miscare pe tabla de sah......

Scrie răspuns