Ratingul la poze: folositor sau nu?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

onesti
veteran
veteran

Ratingul la poze: folositor sau nu?

Mesaj de onesti » 18 Mar 2008, 16:07

Ce-am constatat in ultima perioada e ca unii din cei ce viziteaza albumul, in loc sa posteze un comentariu obiectiv pro sau contra la o poza se ascund sub anonimatul ratingului, clickand insistent tasta "1". Nu stiu daca o fac "la misto" sau din considerente de "clasament" in sensul de a-l trage pe X in jos (nu ca asta ar interesa pe cineva) sau poate dintr-o sechea ramasa din ciclul primar in urma repetatelor incercari esuate de a copia (tovarasa fiind mai vigilenta decat rapitorul).

Ideea ar fi: In conditziile astea, mai este ratingul obiectiv? Mai este necesar? Ca folositor nu cred ca e atata timp cat tocmai acest rating a devenit un micutz mar al discordiei care a mai incins cateva spirite si chiar se pare ca mai determina anumitzi baietzi sa se gandeasca la retragerea de pe forum?

Deci - pros & cons?

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 18 Mar 2008, 16:41

@ onesti...m-am uitat in albumul tau si nu ai asa ceva
...poate de acum in colo,daca tot ai dat ideea baietilor... :lol: ..celor care se ocupa cu asa ceva.
...in conditiile acestea ,ratingul nu isi are rostul sau este nesimnificativ

Fir intins ! tuturor. :wink:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 18 Mar 2008, 16:43

note sa dau asa la bascalie....am vazut "1" pe linie la toate pozele....chiar si la poze frumoase.....sa fie tot adelin???? :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 18 Mar 2008, 18:56

nu conteaza cine este in spatele notei, din moment ce exista libertate de opinie si niciunul dintre noi nu este un arbitru, sau mai stiu eu ce parere de mare competenta sau calificare.

eu cred ca ratingul e o treaba buna!

chiar si notele de 1; asta arata ca o poza produce ceva : si nu indiferenta!

think about it.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 18 Mar 2008, 19:34

cert e ca cineva are ceva in special cu voblerele , hai sa fim seriosi toate voblerele hand made is de nota 1 ? :shock:

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 18 Mar 2008, 20:37

nu neaparat la voblere, la orice poza apare prima este o nota de 1. Si e si foarte rapid istetul :lol:
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 18 Mar 2008, 20:41

salut,
bei fratzilor da ce vca doare-n cot de ce note da x sau y, wtf, daca vrei pui poza daca nu nu o pui, bai o caterinca la comentarii mai o remarca da notele astea sincer nu le dau nici o importantza, am dat si eu cateva darr aiurea rau frate.

sa fiu un pik paralel de subiekt imi pare rau ca pleaca lumea de pe aici, feciori de treaba, asta ar trebui sa le dea unora de gandit inainte sa faca anumite remarci... :wink:

sa fitzi iubitzi..
be smart be silent be deadly.....

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Mar 2008, 21:09

Eu am dat "1" doar la lemne si cand am facut-o nu m-am ascuns in spatele anonimatului....altii dau "1" la pesti care chiar merita mai mult.Oricum fiecare da cat vrea, asta e, cui nu ii place cat primeste sa faca contestatzie. :lol:

superbaloane
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de superbaloane » 19 Mar 2008, 14:31

Adeline, eu n-as da chiar 1 la lemne. Chiar daca nu prea dau cu voblere, as incerca mai degraba ceva handmade decat cele realizate automat pe masini. E foarte probabil ca din stiinta sau pura intamplare sa gasesti esenta de lemn potrivita sau o alta echilibrare! Daca nu ma insel, pe locul 2, in Suedia la numarul stiucilor de peste 1m sunt nalucile handmade.
Cat despre rating-uri, of course ca sunt binevenite! Rating-ul ti-l dai chiar tu, inainte de a posta, ca si pescar, pe balta! Din punctul meu de vedere conteaza mai mult ca ai prins pesti chiar daca sunt mai mici dar in conditii vitrege decat pesti mari cand balta colcaie sau e o zi buna pentru toti.
Cat despre renuntarea la forum, ziceti voi despre ce am mai putea sa discutam, ca s-au atins cam toate subiectele posibile si imposibile despre pescuit!
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 19 Mar 2008, 17:14

Adelin scrie:Eu am dat "1" doar la lemne si cand am facut-o nu m-am ascuns in spatele anonimatului....altii dau "1" la pesti care chiar merita mai mult.Oricum fiecare da cat vrea, asta e, cui nu ii place cat primeste sa faca contestatzie. :lol:
Da, ai dreptate Adelin.....esti singuru care recunoaste k da "1" la "lemne". Dar sa faci contestatie???? :lol: :lol: :lol:

@empthy....fratzioare...asa este prea multi oameni au renuntzat sa mai posteze ceva pe forum....R.I.P. celor care acum doar bantuie p'aci :wink:

Scrie răspuns