rampa amenajata pentru peridoc, herastrau sau alt loc

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gsteph1968
utilizator constant
utilizator constant

rampa amenajata pentru peridoc, herastrau sau alt loc

Mesaj de gsteph1968 » 23 Mai 2012, 06:20

salutari tuturor!

am o barca (de pescuit), proaspat achizitionata, si as vrea sa o dau la apa eu pentru prima data. barca e grea, am peridoc, si as vrea sa invat manevrele de lasare la apa si recuperare, sa vad cat e de stabila pe apa, etc... probele le-am planuit cu vasle si motorul electric.

problema e ca nu stiu cu exactitate nici un loc in Bucuresti (adica la indemana) unde este amenajata rampa pentru peridoc (preferabil din beton), si pana in weekend nu am timp sa explorez. as vrea sa fac trebusoara asta sambata sau duminica.

si asa vine si intrebarea: unde imi recomandati sa merg? Herastrau sau Vacaresti sau orice altceva, loc de pescuit sa nu, cu sau fara taxa.

multumesc!
The road of life twists and turns and no two directions are ever the same. Yet our lessons come from the journey, not the destination.
Nothing makes a f_i_s_h bigger than almost being caught.

D2O
utilizator constant
utilizator constant

Re: rampa amenajata pentru peridoc, herastrau sau alt loc

Mesaj de D2O » 28 Mai 2012, 06:55

posibil sa nu te lase cu barca ta pe lacurile din bucuresti.un amic de-al meu a avut ceva dispute cu firma de paza pa tema asta parca pe herastrau.du-te pe snagov si lasa barca la apa pe pontonul de langa capitanie.

Scrie răspuns