Question about Prohibitia 2011?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Apr 2011, 21:48

nasolu scrie:
sorinB scrie:Oricum dupa cum traduce google, poate nu-i mai da voie sa faca sex cu nevasta pana prin 2 iunie... :lol:
Sorine,bine ca ai specificat"cu nevasta" :lol:
Motto-ul meu: unii barbati isi iubesc atat de mult nevestele incat ca sa nu le uzeze, le folosesc mereu pe ale altora! :lol: :lol: :lol: In cazul asta e prohibitie doar la nevasta, in rest e ca pe baltile private - platesti si iei! :lol:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 14 Apr 2011, 22:04

Fario_nebunu scrie: Motto-ul meu: unii barbati isi iubesc atat de mult nevestele incat ca sa nu le uzeze, le folosesc mereu pe ale altora! :lol: :lol: :lol: In cazul asta e prohibitie doar la nevasta, in rest e ca pe baltile private - platesti si iei! :lol:
Braconierule! :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 14 Apr 2011, 22:21

sorinB scrie:
Fario_nebunu scrie: Motto-ul meu: unii barbati isi iubesc atat de mult nevestele incat ca sa nu le uzeze, le folosesc mereu pe ale altora! :lol: :lol: :lol: In cazul asta e prohibitie doar la nevasta, in rest e ca pe baltile private - platesti si iei! :lol:
Sorine, simt cumva in tonul tau asa un pic de invidie? :lol:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 14 Apr 2011, 22:33

Fario_nebunu scrie:
sorinB scrie:
Sorine, simt cumva in tonul tau asa un pic de invidie? :lol:
Nu, deloc, dar daca e prohibitie la nevasta, atunci e prohibitie si la nevasta altuia, ca doar e aceeasi specie nu? :lol:
Dar... nu-i rau sa fii braconier :D

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 15 Apr 2011, 08:17

Fario_nebunu scrie:..... in rest e ca pe baltile private - platesti si iei! :lol:
Nu vad unde'i braconajul.... 8)

Daca "balta" nu'i scumpa........ mai ca m-as baga si eu, si promit ca nu iau nimic acasa.... eliberez tot.... dar TOT !
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Scrie răspuns