ptr.Bistriteni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
ptr.Bistriteni

-
- utilizator nou
Rares.S scrie:Salut.In ce sens te referi??? (de la DEJ in jos nici nu se mai pune problema de pesti) ca sunt sau nu sunt?

Poi prin toamna am fost la Dej si la Beclean de vreo 2 ori si am luat ceva podut,mreana si morunas da slab de tot.Eu nu prea dau la pluta ,mai mult is cu rapitori la artificiale dar mai fac si exceptii(la pluta am inceput ca pescar si ma mai prinde dorul).
Cu exceptia am fost la malut mai in jos de beclean cu cativa km si acolo am luat eu vreo 3 kile dar un prieten dea meu a luat ceva peste 5.Mai erau pescari in zona si la toti a mers destul de bine,spuneau ca ei vin des pe acolo si in ziua respectiva spuneau ca lea mers cel mai bine de luni de zile.
P.s : Oricum nu vezi ca de la an la an tot mai prost merge!!!
Cu exceptia am fost la malut mai in jos de beclean cu cativa km si acolo am luat eu vreo 3 kile dar un prieten dea meu a luat ceva peste 5.Mai erau pescari in zona si la toti a mers destul de bine,spuneau ca ei vin des pe acolo si in ziua respectiva spuneau ca lea mers cel mai bine de luni de zile.
-
- utilizator nou
Rares.S scrie:Poi prin toamna am fost la Dej si la Beclean de vreo 2 ori si am luat ceva podut,mreana si morunas da slab de tot.Eu nu prea dau la pluta ,mai mult is cu rapitori la artificiale dar mai fac si exceptii(la pluta am inceput ca pescar si ma mai prinde dorul).

-
- junior
Nu am iesit la Colibita din septembrie, am preferat sa dau toata toamna dupa salau, dar de cate ori am iesit am prins clenuti (15-30cm) , nu cunosc foarte bine lacul si cred ca de aceea nu reusesc sa dau de cei mai mari iar de pastrav nici nu mai poate fi vorba (in cel putin 20 partide nici unul).Anul asta voi incerca si sper la mai mare...