Nu tre sa ti ceri scuze de nimic !!!
Oricum nu m/a afectat comentariul referitor la somn care l/ai facut , nu ma simt vinovat cu nimc . Nici nu stiu dac trebuia sa deschizi neaparat topic pentru chestia astA . puteai sa rezolvi mai simplu cu un mp .
referitor la capturi nu mi se par nu stiu ce chestii deosebite avand in vedere faptul ca nu am prins chiar asa de rar somni . Ce se vade la galeria personala e doar o parte dintr/un intreg .
Pe mine m/a deranjat ca pe mai multi i/ai apostrofat , la un moment dat mesajele tale se reduceau doar la prohibitie . atunci am scris ca atare . In rest nici eu nu am avut nimic cu tine , nu ma intereseaza ce prinzi , cat , cu ce metode etc . fiecare pescuieste cum stie el .
ca prinde sau nu e treaba lui .
Iar referitor la corectitudine , totusi cred ca daca un individ posteaza pe un site de pescuit sportiv cat de cat se incadreaza in randul celor corecti . iar daca nu e 100 % asa , poate deveni macar 50 . si tot e bine .
Acum > daca ai capturi in 15 ani poate ai chef sa imbogatesti galeria , atunci nu am sa mai zic nimic de clenuti ....
Eu pot face asta chiar oricand . Poate dai startul , ce zici .
Referitor la provocare , poate o sa o accept desi nu merg la pescuit sa intru in competitie cu nimeni , dar iti spun un lucru sigur ...... Ai Sa Pierzi !!!
Asta pe un butoi de bere !
Accepti

Sorin V. /// C.S.