Pt. Calone

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Iujin
veteran
veteran

Pt. Calone

Mesaj de Iujin » 01 Iul 2005, 09:16

Imi cer scuze pentru faptul ca am postat comentariul la somnul pe care l-ai prins in luna mai, m-a luat si pe mine invidia si nu am realizat ca pe Dunare este deschis pescuitul sportiv. La ceea ce ai scris tu in mesajul cu somnul la rotativa as avea si eu cateva mentiuni:
1. Pescuind de peste 15 ani pe Mures ma pot lauda si eu cu ceva capturi :twisted:
2. Nu am absolut nimic personal cu tine
3. Te provoc la un duel, deoarece am o invitatie pe Dunare mai precis la Orsova undeva prin mijlocul lunii Iulie.
Iti doresc fir intins. Eugen Bogdan - Cluj Napoca.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 01 Iul 2005, 10:41

Nu tre sa ti ceri scuze de nimic !!!
Oricum nu m/a afectat comentariul referitor la somn care l/ai facut , nu ma simt vinovat cu nimc . Nici nu stiu dac trebuia sa deschizi neaparat topic pentru chestia astA . puteai sa rezolvi mai simplu cu un mp .
referitor la capturi nu mi se par nu stiu ce chestii deosebite avand in vedere faptul ca nu am prins chiar asa de rar somni . Ce se vade la galeria personala e doar o parte dintr/un intreg .
Pe mine m/a deranjat ca pe mai multi i/ai apostrofat , la un moment dat mesajele tale se reduceau doar la prohibitie . atunci am scris ca atare . In rest nici eu nu am avut nimic cu tine , nu ma intereseaza ce prinzi , cat , cu ce metode etc . fiecare pescuieste cum stie el .
ca prinde sau nu e treaba lui .
Iar referitor la corectitudine , totusi cred ca daca un individ posteaza pe un site de pescuit sportiv cat de cat se incadreaza in randul celor corecti . iar daca nu e 100 % asa , poate deveni macar 50 . si tot e bine .

Acum > daca ai capturi in 15 ani poate ai chef sa imbogatesti galeria , atunci nu am sa mai zic nimic de clenuti ....
Eu pot face asta chiar oricand . Poate dai startul , ce zici .

Referitor la provocare , poate o sa o accept desi nu merg la pescuit sa intru in competitie cu nimeni , dar iti spun un lucru sigur ...... Ai Sa Pierzi !!!
Asta pe un butoi de bere !
Accepti :?:
Sorin V. /// C.S.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Iul 2005, 04:33

Accepta,accepta...apoi ne adunam cu totii in jurul butoiului de bere :lol:
Eu vin sa am grija de butoi cat timp va duelati :wink:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 02 Iul 2005, 12:14

Beeereee
Eu vin sa am grija de Michael :lol: :lol:

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 04 Iul 2005, 06:23

Butoiul meu sau a lui Calone? :lol:
Io prefer sa bem un vin bun sau o tuica. Si mai aduc si doi prieteni :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 04 Iul 2005, 13:20

Eu zic sa aduceti amandoi concurentii cate un butoi de bere si noi,ceilalti avem grija de butoaie.Dar sa va concurati macar 2 zile...sa avem timp de grija butoaielor :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 05 Iul 2005, 13:29

Pai in cazul asta o sa stau pe butoi cand pescuiesc , si o sa iau si eu 2 prieteni . Asta k sa pazesc butoiul ..... :)) , sper sa nu fie remusnico unul dintre cei cei 2 prieteni a lui jujin si sa il tina ascuns in butoiu cu bere , ca atunci va ia mama dracu :))) .
prietenii vin ku topoare , furci si alte cele .

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 06 Iul 2005, 06:21

:lol: :lol:
Stai linistit, cred ca remusnico nu merita bagat in seama. Cred ca de fapt asta a si vrut.
Si mai ai loc de topoare si de furci in portbagaj cand trebe sa aduci butoiul de bere :lol:

Scrie răspuns