in iarna ne repezeam toti sa-l facem terci pe SERBANEL ca propovaduia pescuitul pastravului la rama, mai apoi se discuta prin fel si fel de topicuri in termeni belicosi la adresa braconajului, mai ales a plasarilor, laudandu-se care mai de care cum taie orice plasa ii iese in cale si cat de zmeu e fiecare cand are de-a face cu acestia, apoi am urat "cu sportivitate" "pescuitul rapitorilor la pestisor natural" dandu-ne care mai de care mai spinneri si mai pe artificiale (ceea ce de fapt inclin sa cred ca e adevarat, majoritatea de pe aici avand in ei totusi microbul artificialelor, chiar daca nu exclusiv)...si...vine unu d-asta cu tupeu si-si posteaza in dispret anuntul chiar aici intre atatea voci "sportive", incercand sa ne vanda chiar noua scula de braconat, in mod provocator, ...iar noi stam si... ne gandim...si analizam coada la pruna, daca-i buna numai pentru albitura sau si la altceva, in loc sa i se aplice singurul tratament normal si decent de a i se bloca accesul pe acest site, pastrand astfel spiritul si imaginea a ceea ce ne leaga pe toti: placerea de a pescui ... !!!
poate imi explica cineva ! ce nu e evident ?
oricum daca se vinde si nu-l mai apucati...cum v-am spus:
mai am io niste carbid...d-ala ecologic, diverse arome ! ... si niste greble... fara spin...tot pentru "obleti" !

nu sunt de la cabela's, dar sunt bune..., garantat: custom made !