prohibitie 2009
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
Vad ca esti targovistean. De curiozitate - in ce masura s-a respectat prohibitia in zona ta? Ptr ca eu, in toata luna mai am vazut zeci de pescari si pe Ialomita si pe Dambovita, si pe lacul Pucioasa, deci cam pe toate apele "naturale" din zona Targoviste. Singurii care asigura paza sunt cei care au balti private - Nucetul (nu crescatoria ci o balta mica privata), Bunget 2 - Vacaresti (unde Caba si baietii lui, aia care te impusca daca te scalzi in lacYoNutzu scrie:La noi se anunta vreme naspa asa ca se prelungeste perioada de prohibitie... spre bucuria pestelui si necazul pescarului

- MARIUS POPA
- veteran
nici la noi nu s-o prea respectat perioada de prohibitie, din ce am vazut eu!danr scrie:unde se aplica prohibitia in zona voastra ?
pe o balta din apropiere, ce urmeaza cica sa fie gestionata de apsalba, la greu s-a pescuit, nici un control nimica, !
deci , in concluzie nu se fac controale, povesti!eu eram fericit daca intampinat controale,LEGALE!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Cred ca in prohibitie sunt mai multi pescari decat in "sezonul de pescuit"... Eu am biroul la aproximativ 50-100 m de raul Ialomita (pod Valea Voievozilor) si erau "pescari" (mai bine zis braconieri ca sunt in stare sa bage si icrele depuse in sacosa) in fiecare zi de parca era concurs. An avut si eu fro 2-3 iesiri dar sa probez niste voblere dam, river2sea si niste voblere facute de mine dar tot ce am prins am eliberat ...
-
- veteran
Hahaha, super. Daca ai biroul langa Podul Valea Voievozilor sigur ne-am intalnit ca eu merg des pe acolo. Sa nu imi zici ca lucrezi la alde Blanda la statia de utilaje si masini de langa pod! Ca alte birouri pe acolo nu prea am vazut. De cate ori vin noaptea spre casa sar cainii lui Blanda asta la mine, noroc ca am o lanseta mai grosutza si le croiesc blanitza cu ea....YoNutzu scrie:Cred ca in prohibitie sunt mai multi pescari decat in "sezonul de pescuit"... Eu am biroul la aproximativ 50-100 m de raul Ialomita (pod Valea Voievozilor) si erau "pescari" (mai bine zis braconieri ca sunt in stare sa bage si icrele depuse in sacosa) in fiecare zi de parca era concurs. An avut si eu fro 2-3 iesiri dar sa probez niste voblere dam, river2sea si niste voblere facute de mine dar tot ce am prins am eliberat ...

-
- junior