prohibitie 2009

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adiko_im
junior
junior

Mesaj de adiko_im » 11 Iun 2009, 08:23

de maine...dezlegare la peste!!! :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Iun 2009, 08:34

adiko_im scrie:de maine...dezlegare la peste!!! :lol:
Hahaha, va dati seama? Pestii au aflat, s-au panicat, si-au facut provizii pe 2-3 luni si s-au baricadat in "vizuinile" lor. E ca in filmul ala cu extraterestrii rai care navalesc iar oamenii se ascund prin pivnite! :lol:

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 11 Iun 2009, 10:31

La noi se anunta vreme naspa asa ca se prelungeste perioada de prohibitie :cry: ... spre bucuria pestelui si necazul pescarului :D

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Iun 2009, 12:00

unde se aplica prohibitia in zona voastra ?

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 11 Iun 2009, 12:06

cred ca au prohibitie din motive de ploaie! :D
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Iun 2009, 12:06

YoNutzu scrie:La noi se anunta vreme naspa asa ca se prelungeste perioada de prohibitie :cry: ... spre bucuria pestelui si necazul pescarului :D
Vad ca esti targovistean. De curiozitate - in ce masura s-a respectat prohibitia in zona ta? Ptr ca eu, in toata luna mai am vazut zeci de pescari si pe Ialomita si pe Dambovita, si pe lacul Pucioasa, deci cam pe toate apele "naturale" din zona Targoviste. Singurii care asigura paza sunt cei care au balti private - Nucetul (nu crescatoria ci o balta mica privata), Bunget 2 - Vacaresti (unde Caba si baietii lui, aia care te impusca daca te scalzi in lac :lol: (vezi 2006, tot luna iunie) asigura o paza eficienta, lacul Ilfoveni de la 1 la 6 si Comisani, tot asa pazit binisor). In rest e jale, crde-ma. Nu s-a respectat mai deloc prohibitia. Daca tu ai facut-o, bravo, ai dovedit tarie de caracter. Eu am pescuit dar am eliberat tot.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 11 Iun 2009, 12:29

danr scrie:unde se aplica prohibitia in zona voastra ?
nici la noi nu s-o prea respectat perioada de prohibitie, din ce am vazut eu!
pe o balta din apropiere, ce urmeaza cica sa fie gestionata de apsalba, la greu s-a pescuit, nici un control nimica, !
deci , in concluzie nu se fac controale, povesti!eu eram fericit daca intampinat controale,LEGALE! 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

YoNutzu
senior
senior

Mesaj de YoNutzu » 11 Iun 2009, 12:53

Cred ca in prohibitie sunt mai multi pescari decat in "sezonul de pescuit"... Eu am biroul la aproximativ 50-100 m de raul Ialomita (pod Valea Voievozilor) si erau "pescari" (mai bine zis braconieri ca sunt in stare sa bage si icrele depuse in sacosa) in fiecare zi de parca era concurs. An avut si eu fro 2-3 iesiri dar sa probez niste voblere dam, river2sea si niste voblere facute de mine dar tot ce am prins am eliberat ...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Iun 2009, 14:25

YoNutzu scrie:Cred ca in prohibitie sunt mai multi pescari decat in "sezonul de pescuit"... Eu am biroul la aproximativ 50-100 m de raul Ialomita (pod Valea Voievozilor) si erau "pescari" (mai bine zis braconieri ca sunt in stare sa bage si icrele depuse in sacosa) in fiecare zi de parca era concurs. An avut si eu fro 2-3 iesiri dar sa probez niste voblere dam, river2sea si niste voblere facute de mine dar tot ce am prins am eliberat ...
Hahaha, super. Daca ai biroul langa Podul Valea Voievozilor sigur ne-am intalnit ca eu merg des pe acolo. Sa nu imi zici ca lucrezi la alde Blanda la statia de utilaje si masini de langa pod! Ca alte birouri pe acolo nu prea am vazut. De cate ori vin noaptea spre casa sar cainii lui Blanda asta la mine, noroc ca am o lanseta mai grosutza si le croiesc blanitza cu ea.... :lol: Ca dovada ca se braconeaz la greu, anul ata nu am prins clean mai mare de 20 de cm si mreana de...15 cm! Plus un caras de vreo 200 grame. Poate ai fost mai norocos tu...

CaTaLinZIF
junior
junior

Mesaj de CaTaLinZIF » 11 Iun 2009, 22:30

eh...si eu am avut cateva iesiri in prohibitie...controale nema....mai bine a fost ca nu am prins nimik in 2 iesiri...macar n-am avut ce retine.. :lol: :lol:

Scrie răspuns