claudiu scrie:
Am o adeverintza de plata (chitantza) pe care scrie pe spate ca permisul meu e la avizat pt. granitza. (O sa fie un permis nou).
Intrebarea 1: pot merge cu adeverintza asta la pescuiala pe Prut pana imi iese permisul ?
Poti merge pe Prut cu aceasta chitanta (sa ai si buletinul sau cartea de identitate asupra ta). Insa nu te grabi, s-ar putea ca Prutul sa fie cam "crescut" si destul de tulbure .
claudiu scrie:
Apoi .. eu shtiu ca e prohibitzie la shtiuca.
Intrebarea 2: Deci daca ma duc shi prind avat, clean, shalau... nu ma amendeaza nimeni banuiesc.
Fii linistit, "riscul" de a prinde stiuca pe Prut este ca si inexistent. (in alte locuri - Bran, Balatau - nu vei avea acces). Poti da fara probleme dupa avat, clean, salau (desi la salau ar fi niste observatii de facut - insa legea permite)
claudiu scrie:
Intrebarea 3: Oare ce sa fac daca ma duc la clean shi prind shtiuca ?

Ma lasa inima sa o las in balta ? Voi ce ma sfatuitzi
Cred ca o sa te lase .... pestele de primavara nu e la fel de gustos ca cel de toamna (cit despre stiuca - gustativ - e mult sub alte specii). Pentru ceilalti ce vor citi
Nu trageti - e doar o parere personala.
Daca pina acum nu ai eliberat din pestii prinsi - incearca. Pot sa-ti spun ca eu m-am simtit bine cind am inceput sa eliberez pesti si acum ... deja a devenit o obisnuinta.
claudiu scrie:
PS: Paul, sapt. asta daca nu e Prutul f. mare cre' merg sa stresez avatul.
Simbata Prutul era foarte mare, destul de tulbure si cred ca nici inversiunea termica nu s-a produs inca.
Mai urmareste pe forum sa vezi cind mai merg pescari pe Prut.
Sau daca te duci, spune-ne cum a fost.
Fir intins !