Prohibitie 2005

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

claudiu
utilizator constant
utilizator constant

Prohibitie 2005

Mesaj de claudiu » 22 Mar 2005, 15:41

Mai baietzi mai..
Is oarecum incepator asha ca nu va suparatzi pe mine.

Am o adeverintza de plata (chitantza) pe care scrie pe spate ca permisul meu e la avizat pt. granitza. (O sa fie un permis nou).

Intrebarea 1: pot merge cu adeverintza asta la pescuiala pe Prut pana imi iese permisul ?

Apoi .. eu shtiu ca e prohibitzie la shtiuca.

Intrebarea 2: Deci daca ma duc shi prind avat, clean, shalau... nu ma amendeaza nimeni banuiesc.

Intrebarea 3: Oare ce sa fac daca ma duc la clean shi prind shtiuca ? :D
Ma lasa inima sa o las in balta ? Voi ce ma sfatuitzi :lol:

Claudiu.

PS: Paul, sapt. asta daca nu e Prutul f. mare cre' merg sa stresez avatul.

paul
Moderator
Moderator

Re: Prohibitzie

Mesaj de paul » 22 Mar 2005, 16:08

claudiu scrie: PS: Paul, sapt. asta daca nu e Prutul f. mare cre' merg sa stresez avatul.
[/b]
Salut Claudiu si bine ai revenit ! :)
Din pacate prutul este mare si tulbure...
Cu chitanta de la Ajvps este foarte bine, adica iti ajunge sa mergi cu ea la pescuit pe Prut. Permisele inca nu s-au eliberat.
Eu am ajuns sambata trecuta la Prut si nu am facut nimic... Am zis ca pana nu se mai limpezeste si scade nu mai merg pe Prut.

P.S... Esti in tara?

Ioan S.
veteran
veteran

Re: Prohibitzie

Mesaj de Ioan S. » 22 Mar 2005, 16:16

claudiu scrie: Am o adeverintza de plata (chitantza) pe care scrie pe spate ca permisul meu e la avizat pt. granitza. (O sa fie un permis nou).

Intrebarea 1: pot merge cu adeverintza asta la pescuiala pe Prut pana imi iese permisul ?
Poti merge pe Prut cu aceasta chitanta (sa ai si buletinul sau cartea de identitate asupra ta). Insa nu te grabi, s-ar putea ca Prutul sa fie cam "crescut" si destul de tulbure . :roll:

claudiu scrie: Apoi .. eu shtiu ca e prohibitzie la shtiuca.

Intrebarea 2: Deci daca ma duc shi prind avat, clean, shalau... nu ma amendeaza nimeni banuiesc.
Fii linistit, "riscul" de a prinde stiuca pe Prut este ca si inexistent. (in alte locuri - Bran, Balatau - nu vei avea acces). Poti da fara probleme dupa avat, clean, salau (desi la salau ar fi niste observatii de facut - insa legea permite)

claudiu scrie: Intrebarea 3: Oare ce sa fac daca ma duc la clean shi prind shtiuca ? :D
Ma lasa inima sa o las in balta ? Voi ce ma sfatuitzi :lol:
Cred ca o sa te lase .... pestele de primavara nu e la fel de gustos ca cel de toamna (cit despre stiuca - gustativ - e mult sub alte specii). Pentru ceilalti ce vor citi :roll: Nu trageti - e doar o parere personala. :evil:

Daca pina acum nu ai eliberat din pestii prinsi - incearca. Pot sa-ti spun ca eu m-am simtit bine cind am inceput sa eliberez pesti si acum ... deja a devenit o obisnuinta.

claudiu scrie: PS: Paul, sapt. asta daca nu e Prutul f. mare cre' merg sa stresez avatul.
Simbata Prutul era foarte mare, destul de tulbure si cred ca nici inversiunea termica nu s-a produs inca.
Mai urmareste pe forum sa vezi cind mai merg pescari pe Prut.
Sau daca te duci, spune-ne cum a fost.
Fir intins !

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 07 Apr 2005, 15:28

azi, in M.Of. 294/7.04 a aparut Ordinul privind prohibitia!

11 aprilie - 9 iunie PROHIBITIE GENERALA! :cry:
near the beer

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 07 Apr 2005, 15:52

stiuca ?

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 07 Apr 2005, 15:52

costica_fishing scrie:azi, in M.Of. 294/7.04 a aparut Ordinul privind prohibitia!

11 aprilie - 9 iunie PROHIBITIE GENERALA! :cry:
Cu exceptia stiucii care se poate prinde doar la momeli artificiale...
Nu?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 07 Apr 2005, 16:01

la stiuca prohibitia e 15 febr - 26 martie in 2005 si in 2006!

In perioada de prohibie generala se poate pescui recreativ/sportiv (?) cu artificiale! Art. 3, lit. d) din Ordin!
near the beer

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 07 Apr 2005, 16:51

..daca-i ordin.!!.. pai atunci la pescuit de stiuca om purcede:)

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 07 Apr 2005, 17:59

Aici e cam neclara situatia,am impresia ca in RO stiuca e prohibita de 2 ori pe an,o data in ian-feb,a doua oara,impreuna cu celalti rapitori.Problema este ca la noi,legile se pot interpreta,care cum vrea... :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 07 Apr 2005, 18:05

deci se poate pescui stiuca la artificiale. tot e bine, ca vreau sa incerc o balta unde anul trecut erau. sper sa mai fie.

in rest, raman baltile in regim privat.

oricum pe la noi e o balta (Lancram) unde poti pescui si in prohibitie, cu conditia sa ai ambele vize platite.

Scrie răspuns