https://legislatie.just.ro/Public/Detal ... fis/294196
ORDIN nr. 23/297/2025
Prohibitia pescuitului pe 2025
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
Re: Prohibitia pescuitului pe 2025
pescuitul pe sălbatic,in aceasta perioada,folosind voblere fara ocheți și ancore,doar ochetul de prindere,poate intra sub incidenta prohibiție?Adică se pune?
Nu vad cum,mie mi-i se pare perfect ok,dar na, aștept și alte păreri 

- johnnybravo
- Moderator
fix azi ma gandeam la treaba asta, sa fac niste filmari subacvatice cu naluci nearmate 

trebuie vazuta seminificatia juridica a actiuni numita pescuit.
daca faci ce ai zis tu(ilie)si dai peste o echipa de "zelosi"posibil sa primesti amenda
daca demonstrezi ca faci experimente a nalucilor create poate ca nu vei avea probleme
o problema asemanatoare mi-a povestit-o andrei sava.in prima parte a pandemiei,cand ciculatia intre localitati se facea doar cu hartii doveditoare el mergea la pescuit,iara daca era oprit le spunea ca este creator de continut si faci emisiuni cu si despre pescuit.
daca faci ce ai zis tu(ilie)si dai peste o echipa de "zelosi"posibil sa primesti amenda
daca demonstrezi ca faci experimente a nalucilor create poate ca nu vei avea probleme
o problema asemanatoare mi-a povestit-o andrei sava.in prima parte a pandemiei,cand ciculatia intre localitati se facea doar cu hartii doveditoare el mergea la pescuit,iara daca era oprit le spunea ca este creator de continut si faci emisiuni cu si despre pescuit.
pescuitul înseamnă să prinzi pești iar cu o nălucă fara ac/ancora acest lucru e imposibil.Practic ai o bucată de plastic/lemn care o târâi prin apa.Mai mult decât sa fi considerat nebunadrian99 scrie: ↑27 Apr 2025, 19:04trebuie vazuta seminificatia juridica a actiuni numita pescuit.