..."in perioada ...ianuarie-..aprilie interzis la stiuca si salau, sau numai salau"...
cautam un raspuns, si am zis sa incerc!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ordinea in care depun icre rapitorii din Romania este:MARIUS POPA scrie:...oare dece domnul salau, nu are si el un tratament ca si doamna stiuca?o perioada de prohibitie, sa fie si el bagat la respect, sau sa fie in aceeasi perioadaa ca si stiuca!pentru ca , in aceasta perioada depune si el, poate mai devreme un pic, insa vremurile nu mai sunt ce au fost odata!
..."in perioada ...ianuarie-..aprilie interzis la stiuca si salau, sau numai salau"...
cautam un raspuns, si am zis sa incerc!
...uite ce titlu dragut are topicul asta....Michael scrie:ok, inteleg ca in perioada 4 aprilie-2 iunie este prohibitie la majoritatea speciilor...dar la stiuca se poate pescui cu naluci acum?
stiu ca in alti ani prohibitia stiucii era decalata fata de a celorlalti, era prin februarie.
Bogdane, zici si tu ca dai la stiuca dar de fapt dai dupa clean. Evident dai drumul clenilor prinsi. Chiar daca pe apa aceea nu e stiuca tu o tii tare pe a ta ca dai la stiuca. Cam toti facem asa...cei care nu putem sa ne abtinem in prohibitie. Dar sa dai cu naluci neaparat, ca sa fii credibil.lucutabogdan scrie:Salut,
Daca inteleg bine pastravul are prohibitia pana la 30 aprilie, insa pentru clean care este perioada?
Este vreo problema daca se pescuieste in prohibitie cu vobler in sistem C$R?
Astept raspuns , multumesc!
Fir Intins!