prohibitia 2006 pe Prut
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
prohibitia 2006 pe Prut
stie careva cand incepe si cand se termina??...multumesc anticipat...
re
din cate am inteles...in timpu prohibitiei nu te lasa la stiuca pe prut..
granicerii zic ei ar fi de vina..pacat:(...

Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
Re: re
Mi se pare normal sa nu te lase si ca sa vezi de ce ... incearca sa raspunzi la intrebarea : Citi dintre cei de aici de pe forum au prins stiuca pe Prut ?ionutz_gr scrie:din cate am inteles...in timpu prohibitiei nu te lasa la stiuca pe prut..
Eu stiu unul (Luigi) si mai stiu ca eu am prins 3 mirlite in vreo 10 ani de pescuit la Prut.

Nu zic ca nu mai sunt si altii ... eu vorbesc doar de cei de pe forum pe care ii cunosc.
Asa ca ionut_gr dupa ce pescuitul la stiuca (cu naluci) va deveni ceva comun pe Prut in afara perioadei de prohibitie ... cred ca se va putea pescui si in prohibitie la stiuca pe Prut (numai cu naluci ... ca asa spune legea).

Nelu,au mai prins mai toti dintre noi stiuca pe Prut.In plus fata de asta in mod cert este stiuca pe Prut,asa ca de ce sa nu ne lase sa pescuim atata timp cat respectam legea?
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Scade Branul si vezi ce mai ramine.Nick scrie:... au mai prins mai toti dintre noi stiuca pe Prut...

Ai fost tu si nu te-au lasat ? (Eu anul trecut am dat telefon la Postul de politie de frontiera Bivolari, am intrebat de aceasta problema si mi s-a raspuns ca atita timp cit respect legea nu e nici o problema.) Sa stii ca agentii de la politia de frontiera merg cu copii a legilor care ii intereseaza la ei ... insa cred ca ar fi bine sa treci inainte pe la Postul de politie de frontiera Bivolari (mie asa mi s-a spus atunci).Nick scrie:... in mod cert este stiuca pe Prut, asa ca de ce sa nu ne lase sa pescuim atata timp cat respectam legea?
Fir intins !
Pina o sa ajungeti sa pescuiti anul asta pe Prut o sa mai treaca multa apa pe el (mai ales la debitul de acum).
Chiar nu va inteleg de ce va bateti capul. In urmatoarele 2 sau 3 saptamini puteti sa-l "vizitati' doar. Daca baietii de la Stinca au dat drumul la debitul asta cred ca asteapta o noua viitura.
Naspa...
Primavara asta canci Prut, canci balti.
Chiar nu va inteleg de ce va bateti capul. In urmatoarele 2 sau 3 saptamini puteti sa-l "vizitati' doar. Daca baietii de la Stinca au dat drumul la debitul asta cred ca asteapta o noua viitura.
Naspa...
Primavara asta canci Prut, canci balti.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
Mai gindeste-te ... si daca nu gasesti s-ar putea sa-ti dau pe MP ... o ideie.Teodor scrie:Pina o sa ajungeti sa pescuiti anul asta pe Prut o sa mai treaca multa apa pe el (mai ales la debitul de acum).

Culmea e ca tu stii mai bine decit mine acel loc care promite mult ... peste vreo 10 zile.