Altfel spus a devenit deranjant sa scriu manual "" sau "" de cate ori vreau sa pun un link sau o poza, sa pun : si ) sau ; si ) de cate ori vreau sa-mi apara o fata zambareata atunci cand vreau sa scriu un mesaj privat cand, exista butoane speciale care fac asta printr-o simpla apasare.kingofbeasts scrie: nu se mai deschid nici linkurile in pagina noua facand mai enervanta navigarea pe forum.
[...] la mp-uri nu pot folosi codurile de link , nu pot folosi smilies , nu mai pot sa copiez un text dintr-un mesaj scris daca nu citez si astea sunt doar cateva chestiuni care-mi vin rapid in minte.
De cate ori vreau sa copiez un text dintr-un mesaj scris pe forum si sa-l caut pe google e exemplu, trebuie sa ma loghez si sa apas butonul de citare ca sa pot selecta textul dorit iar asta uneori poate fi un impediment mai ales cand navighez de pe telefon unde incarcarea fiecarei pagini costa. Una e sa deschid un topic sa selectez ceva dintr-un mesaj si sa-l copiez apoi in google si alta e sa deschid un topic , sa vad ceva ce-mi starneste curiozitatea, sa merg apoi la pagina de logare, sa revin la topic, sa citez mesajul care contine textul ce ma intereseaza si abia apoi sa pot selecta si copia . Adica una e sa deschid o pagina care-mi ia ceva mega de date si alta e sa deschid 4 pentru acelasi lucru.
Deschiderea linkurilor in aceeasi pagina e de asemenea suparatoare pentru simplu fapt ca trebuie sa tot reincarc pagina sursa a linkului de cate ori vreau sa ma intorc la topicul de la care am plecat.