Pro si contra pescuitului ca ramura sportiva
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Pro si contra pescuitului ca ramura sportiva
Nu ai vrea să ai atâția bani cât am câștigat eu din pescuit și eu să am banii pe care i-am cheltuit pentru acest proiect?
Pai nea Fane, e simplu: daca cheltui mai mult decat castigi ori nu faci tu bine ceva, asa ca lasa pe altul.
Ori nu se poate castiga din asta, asa ca apuca-te de altceva.
Sau poate faci asta din pasiune pentru pescuit...din altruism si generozitate... te sacrifici...in acest caz chapeau!
Ori nu se poate castiga din asta, asa ca apuca-te de altceva.

Sau poate faci asta din pasiune pentru pescuit...din altruism si generozitate... te sacrifici...in acest caz chapeau!

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
nu'mi zice ca o faci din pasiune si dragoste pentru pescuit! nu'mi zice!apsalba scrie:Nu ai vrea să ai atâția bani cât am câștigat eu din pescuit și eu să am banii pe care i-am cheltuit pentru acest proiect?

ranga scrie:balti exista, si chiar balti foarte bune, care au potential. de ce n'ai incercat sa le protejezi si sa dezvolti proiectul pe ceva care deja e facut? nuuuu, ca alea n-au pietris si n'ai de unde scoate bani pentru proiecte. sau n'ai vrut sa-ti obosesti mintea?![]()
uite un exemplu: Lacul Snagov. Este o exceptionala pista de concurs. Ii trebuie doar paza, ca pestele se descurca singur.
poate ai trecut cu vederea...

ai un raspuns ?
le: "proiecte" se poate citi si "procese". e tot aia.

Ultima oară modificat 28 Mar 2012, 10:00 de către ranga, modificat 1 dată în total.
"chinuitoare" pasiunea asta...
Vezi tavi, asta este diferența dintre noi doi. Eu fac ce spune legea, adică dau pentru pescuit sportiv, alții vor numai să ia.Ia uite ce zice ordonanța 26/2000:Tavi scrie:Pai nea Fane, e simplu: daca cheltui mai mult decat castigi ori nu faci tu bine ceva, asa ca lasa pe altul.
Ori nu se poate castiga din asta, asa ca apuca-te de altceva.![]()
Art. 4. - Asociatia este subiectul de drept constituit de trei sau mai multe persoane care, pe baza unei intelegeri, pun in comun si fara drept de restituire contributia materiala, cunostintele sau aportul lor in munca pentru realizarea unor activitati in interes general, al unor colectivitati sau, dupa caz, in interesul lor personal nepatrimonial.
Oare câți fac așa ceva? Majoritatea covârșitoare în bunul spirit românesc, au făcut și din această formă de asociere o sursă de venit. Ce-i așa complicat?
PS Nu știu cum sunt alții, dar ieri am simțit o satisfacție unică când am văzut stadiul șantierului. Un lac aproape gata și al doilea deja început. Poate cineva să-mi ia această satisfacție? Pentru mine a construi este o vocație. Pentru alții se pare că a demola ce fac alții este o vocație. Eu, din fericire, rezist la orice piedici încearcă a mi se pune. Apropo, vezi că mâine sunt la Sibiu. Începem studiile geologice la lacul pe care îl facem la Cristian. Ai putea să vii să iei notițe. O să avem și o fermă de puiet de păstrăv.
asta e de pus in ramaapsalba scrie:[.....] Pentru mine a construi este o vocație[.....]

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Așa este. În ziua de azi suntem din ce în ce mai puțin.

apsalba scrie: Pentru mine a construi este o vocație. Pentru alții se pare că a demola ce fac alții este o vocație. Eu,.
Pentru tine a te lauda singur ii natural , din pacate nu te lauda altii ! Din contra !
Cu mentalitatea ta nimeni nu te vrea , pur si simplu !
Ce ai facut tu si altii au demolat ? Nu esti tu ala care dai in judecata pe toti ?
Nimeni nu te vrea , asta ii adevaru . Orice persoana cu un minim de obraz ar fi disparut de mult !
-
- veteran
Pentru ca pescuitul nu a fost, nu este si nu va fi considerat sport sau ramura sportiva dpdv legal
Pescuitul nu este recunoscut ca sport de ANST
Nu va mai luati dupa foamea-n gat asta , nu vedeti ca ba o da cu legea 69/2000 care se refera la federatiile sportive ,ba cu 26/2000 care se refera la federatiile nationale . Asta nu face dacat sa va imbarlige ca altceva nu-l duce capul !
Pescuitul nu este recunoscut ca sport si nici nu exista la ANST un document care sa certifice ca pescuitul este sport de performanta . Numai un bolnav psihic poate sa creada ca transforma el pescuitul ca mijloc de subzistenta in sport competitional . Toate comentariile lui pe acest forum , nu sunt decat manifestari ale unei boli psihice incurabile , Intrebati-l daca a facut control psihic inainte sa fie ales in calitate de dublu presedinte ?
Pescuitul nu este recunoscut ca sport de ANST
Nu va mai luati dupa foamea-n gat asta , nu vedeti ca ba o da cu legea 69/2000 care se refera la federatiile sportive ,ba cu 26/2000 care se refera la federatiile nationale . Asta nu face dacat sa va imbarlige ca altceva nu-l duce capul !
Pescuitul nu este recunoscut ca sport si nici nu exista la ANST un document care sa certifice ca pescuitul este sport de performanta . Numai un bolnav psihic poate sa creada ca transforma el pescuitul ca mijloc de subzistenta in sport competitional . Toate comentariile lui pe acest forum , nu sunt decat manifestari ale unei boli psihice incurabile , Intrebati-l daca a facut control psihic inainte sa fie ales in calitate de dublu presedinte ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.