Primul meu salau la twister !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 28 Mar 2005, 16:09

danr scrie:fratilor hai ca le-am ametit de tot
mai lipseste sa vina cineva sa zica ca le tine in cuptorul cu microunde :o
Dane, am vorbit serios... Am tinut cateva twistere MT la o lampa cu UV (vroiam sa le decolorez) dar nu am reusit. In schimb, s-au inmuiat mai ceva decat cele fierte.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 28 Mar 2005, 16:09

cum au ramas in timp ?

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 28 Mar 2005, 16:18

danr scrie:cum au ramas in timp ?
Bune,,, colorate la fel...

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 28 Mar 2005, 16:22

ma' baetzi,
da' storm-urile cit se tzin?
cu sare sau fara?
si daca da, cita sare le pun?
dupa gust?

:lol:
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 28 Mar 2005, 16:35

ai citit cartile lui sven hassel ?
era descrisa o metoda acolo, prin care isi inmuiau cizmele din piele tare....

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 28 Mar 2005, 16:51

Dane de crezi ca inmuierea twisterelor le face mai atractive ?
Ultima oară modificat 28 Mar 2005, 21:47 de către Gyorg, modificat 1 dată în total.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 28 Mar 2005, 17:24

las ca am dat io cu de alea cu bataie mai tare (Relax - de la Aquamania). Au pe coada niste striatii care ii amplifica bataia - 0!
near the beer

cosmin81
veteran
veteran

Mesaj de cosmin81 » 28 Mar 2005, 22:55

Asta ca o completare la ce s-a discutat si de ce un plastic moale tre' sa fie........ moale!!

Zice-se ca daca un plastic e mai moale tzine mai mult gura pe el dl.shalau, iar daca e prea tare il scuipa imediat! bine....diferentze de time relativ mici, dar care conteaza enorm! pe o scara a "duritatzii' twisterelor de la 1 la 10, sa spunem, cele mai bune twistere sunt cele plasate pe locul 5! Si pentru pescar si pentru fabricant!
Preferabil plasticele moi ar fi sa fie cat mai apropiate de valoarea 1, dar cei care le cumpara ar trebui sa schimbe un twister dupa fiecare peste prins, sau mai grav, dupa fiecare lanseu! Prea dure inseamna rezistenta mai mare in timp, dar si trezirea suspiciunii pestilor! De obicei cele de pescuit in mare sunt mai tari, desi nu stiu sigur de ce! Ori majoritatea pestilor au dintzi foarte ascutzitzi (ceea ce e mai mult decat sigur), ori are si salinitatea apei vreo importantza !!! Asta nea Jean s-ar putea sa ne spuna!!
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 29 Mar 2005, 08:39

n-are nici o treaba taria plasticului cu timpul cat retine salaul twisterul :lol:

repet, fierb MT-urile pentru ca vibreaza altfel, dau din codita mai bine si prind si o miscare oscilatorie pe partea mai subtire din spate
am prins mult mai bine cu ele
Ultima oară modificat 30 Mar 2005, 10:26 de către danr, modificat 1 dată în total.

piticu
veteran
veteran

filozofie la 100 de grade celsius

Mesaj de piticu » 29 Mar 2005, 09:29

intrebai de sare pt ca "storm"-urile alea au sare impregnata in ele si ma gindesc ca s-ar pierde la fiert, chiar inainte sa-i iasa ochii... :lol:

domnilor, exista o filozofie:
"mai binele e dusmanul binelui".
sunt sigur ca nu e universal valabila
dar pentru mine s-a dovedit a fi de mare... "adincime", in special cind incercam sa inbunatatesc un... "orice" si il faceam "praf".

asa ca pe eu nu intervin in vreun fel acupra caucioacelor alora.
prinde - bine, nu prinde - iara bine.
altu'.
dar nici nu-i opresc pe altii s-o faca. fiecare cu "filozofia" lui :lol:

exista o groaza de metode: de taieri pe burta, pe sub burta, de subtziere, de ciupirea cozii, fierbere sau topire, pirogravare s.a.m.d.
vali comaneci mi-a descris detaliat toate metodele (verificate de el), dan mai sus la fel, ce sa fac? is incapatzinat si nu vreau. :lol:

dane, nu mai sunt cizmele alea groase de altadata, mai tata, mai...
si chiar daca le-as gasi, le-as fragezi cu ciocanu' si tot nu m-as pisha in ele... chestie de "filozofie", mai... :wink:

felicitari, Gyorg!
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

Scrie răspuns