Prelungire valabilitate permise pescuit in 2012

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

moneytehnik
veteran
veteran

Mesaj de moneytehnik » 27 Ian 2012, 23:13

Politia de Frontiera nu ar trebui sa sperie pescarii sportivi ci "din contra" sa si-i faca prieteni, doar este in slujba cetateanului. Si daca e moral(politistul) trebuie sa analizeze daca fapta de a pescui fara avizul de frontiera contravine intr-un mod grav legii... ceea ce nu cred. Asadar, s-ar putea multumi sa faca o atentionare sau cel mai rau , un avertisment. Explicati acest lucru domnilor politisti, cu vorba buna, si poate vor intelege.

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 01 Feb 2012, 11:10

Mai cititi inca odata ce scrie aici cu rosu
http://www.anpa.ro/
Trebuie sa platesti la treziorerie cein 30 lei sau 10 lei fac exceptie pensionarii care nu trebuie sa plateasca nimic.In baza chitantei de la trezorerie poti obtine noul permis ANPA cand o sa apara(mai tarziu)
Vedeti si aici mai jos sub Descaraca scris cu albastru ce scrie
http://www.anpa.ro/index.php/pescuit-/sportiv.html

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 01 Feb 2012, 13:39

mircea13 scrie:Mai cititi inca odata ce scrie aici cu rosu
http://www.anpa.ro/
Trebuie sa platesti la treziorerie cein 30 lei sau 10 lei fac exceptie pensionarii care nu trebuie sa plateasca nimic.In baza chitantei de la trezorerie poti obtine noul permis ANPA cand o sa apara(mai tarziu)
Vedeti si aici mai jos sub Descaraca scris cu albastru ce scrie
http://www.anpa.ro/index.php/pescuit-/sportiv.html
Eu inteleg asa:
Cei care detin permise de pescuit pe 2011 pot sa le foloseasca si pe 2012 pana o sa apara cele noi. Nu scrie niciunde in noul ordin ca trebuie platita taxa la trezorerie.
Cei care nu au permise de pescuit din 2011 pot sa pescuiasca in 2012, pana la aparitia noilor permise, in baza chitantei pe care trebuie musai s-o plateasca la trezorerie.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 01 Feb 2012, 14:00

Daca stai "sa apara" permisele pe 2012, permisele PERSONALIZATE vor aparea pentru cei care au platit si au trimis documentele la asociatiile de care apartin sau la filialele ANPA. Pentru ceilalti PAUZA.
Oare ce sef de asociatie va face un permis pentru un cotizant de anul TRECUT, care poate sa mutat in alt judet, tara, alta asociatie etc.
Asa ca facetiva "simtita" prezenta (prin plata) si se vor da la tiparit PERMISELE PERSONALIZATE, nu????

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 01 Feb 2012, 20:17

jhonny scrie:Daca stai "sa apara" permisele pe 2012, permisele PERSONALIZATE vor aparea pentru cei care au platit si au trimis documentele la asociatiile de care apartin sau la filialele ANPA. Pentru ceilalti PAUZA.
Oare ce sef de asociatie va face un permis pentru un cotizant de anul TRECUT, care poate sa mutat in alt judet, tara, alta asociatie etc.
Asa ca facetiva "simtita" prezenta (prin plata) si se vor da la tiparit PERMISELE PERSONALIZATE, nu????
as spune ceva cu "sictir" dar nu vreau sa jignesc pe nimeni deocamdata.
daca vreti sa va cautati adepti..............convingetii pe cei din "ograda"
pentru restul..............incercati sa va abtineti si sa nu aberati pe niste supozitii fantasmagorice, surpriza ar putea sa fie foarte mare in final.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 02 Feb 2012, 10:03

Si eu as putea sa.... dar ma abtin.
Am platit la trezorerie, am trimis chitanta si xerox CI si astept......sa va frece FFFF la cap.
Nu am inteles ce nu va convine????

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 02 Feb 2012, 22:00

@ jhonny

imi cer scuze,
din graba am citit si interpretat doar aceste randuri
permisele PERSONALIZATE vor aparea pentru cei care au platit si au trimis documentele la asociatiile de care apartin
de aici si iesirea mea mai putin controlata pt care imi cer scuze inca odata :oops:
astazi, citind mai atent am vazut ca defapt faceai referire si la
permisele PERSONALIZATE vor aparea pentru cei care au platit si au trimis documentele la ................................. sau la filialele ANPA
imi pare rau .

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 04 Feb 2012, 14:59

Acceptate. Sa sti ca nu fac politica nimanui si unde vad ca e treaba serioasa si nu sunt interese meschine, ma bag fara probleme.

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 13 Feb 2012, 12:55

Intrati si voi pe site-ul anpa ca sa vedeti unde trebuie depuse actele pentru eliberarea permiselor de pescuit pe anul 2012.Da-ti clic pe primul rand scris cu rosu pentru a vedea amanunte pentru fiecare judet in parte.
www.anpa.ro

Scrie răspuns