Poze postate la GALERIA FOTO

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Jean Scurtu

Poze postate la GALERIA FOTO

Mesaj de Jean Scurtu » 30 Aug 2006, 20:40

@Pt. "STAFF-ul forumului

Sunt tare curios cat timp ii trebuie unei poze postate pt. GALERIA FOTO ca sa apara in Galerie.
Sper ca poza postata de mine pe 18 august '06 ,sa apara anul acesta,sau poate e interdictie de a posta pesti prinsi cu SS TOURNAMENT!!!???? Ca ar fii bine sa stiu ca sa-mi schimb mulinetele.....

Jean Scurtu

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 30 Aug 2006, 21:11

sau poate nu a fost pusa corespunzator, ati avut probleme in afara de poza"aia"?mai incercati o postare, nu strica
Imagine

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 30 Aug 2006, 23:00

pentru domnul jean scurtu:

- pozele se afiseaza indiferent de cine le prinde si cu ce mulineta
- stati relaxat, nu va discrimineaza nimeni, sunt convins ca vizitatorii nostrii sunt nerabdatori sa va vada noile capturi si nu vom priva pe nimeni de acest lucru
- functionarea site-ului este de tip " best effort ", americaneste vorbind, si facem si noi ce putem in timpul liber
- acum de exemplu, datorita mutarii site-ului pe alte servere, pur si simplu momentan nu am acces la interfata de administrare ca sa dau drumul la poze
cand o sa am acces o sa le dau drumul

in general vorbind:
- datorita interesului mare manifestat pentru galeria foto o sa ma gandesc la un serviciu de urgente, de exemplu: dai 1 leu si iti apare poza imediat, dai 2 lei si sta prima cap de serie sa te vada lumea.....

Jean Scurtu

Poze Galerie

Mesaj de Jean Scurtu » 31 Aug 2006, 05:34

Dar daca dau 100 lei??

M-am mirat deoarece la GALERIA PERSONALA a aparut imediat ,dar in Galeria Foto ,nu si acum am inteles.Bine ca nici in Romania nu e discriminare si ma bucur.

Oricum o sa dau o bere Dane ,ca m-ai facut...domn(pe vremurile mele se spunea ca domnii sunt la puscarie,dar se vede treaba ca s-au cam schimbat vremurile,"la vremuri noi,tot noi!!!) si poza am postat-o mai mult sa poti vedea ce se poate prinde cu "nuiaua' cu care pescuiesc si cu o mulineta proasta.
Dar berea o s-o dau aici ca din pacate nu stiu cand ajung acasa ca-mi prea place pescuitul si viata aici....
Tu insa sa alegi ce fel de bere ca la bere nu ma pricep,ma pricep putin la vin,iar daca si tie iti place vinul in caldura de aici nu e nici o problema, bem un Amarone ca ..."IN VINO VERITAS"

Numai bine,

Jean Scurtu

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 31 Aug 2006, 09:05

in galeria personala apar imediat pentru ca am lasat la liber, fiecare pune ce vrea
pozele intra automat

in galeria site-ului, care apare pe frontpage, am dorit sa pot aviza pozele
exista posibilitatea sa faca cineva vreo gluma proasta cu cine stie ce poze, si pana sa ne prindem noi sa ne facem de kakao pe frontpage.....

Jean Scurtu

poze galerie foto

Mesaj de Jean Scurtu » 31 Aug 2006, 10:20

Dane ,

Am inteles din postarea ta anterioara care a fost situatia,nu e nici o problema ,credeam doar ca s-a cenzurat ,dar acum sunt lamurit.

Jean Scurtu

Scrie răspuns