poveste cu stiuci

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 29 Iun 2010, 19:33

in episodul 6 o sa vedeti cum se face un biowobler :wink:

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 29 Iun 2010, 19:45

hhhhhmmmmm.......

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 29 Iun 2010, 21:17

draga KINGOFBEASTS

tin sa te anunt pe aceasta cale ca sunt teribil de suparat pe tine . in aceste vremuri tulburi in care rezultatele la stiuca sunt nule tu vrei sa ma faci cu inima . pai pui tu asa material didactic la dispozitie si il pui in GERMANA??? pai eu nu pricep o boaba din limba asta . si sa nu imi spui ca tu ai pus toate aceste filmulete ca sa invat eu germana ca ma sinucid cu un dolinger de 16 g. pentru a obtine iertarea mea te sfatuiesc in mod respectuos sa pui si ceva in engleza . eventual sa le subtitrezi pe acestea :lol: .
pentru ca sunt bun si iertator te iert anticipat!

grey-wolf
:bere:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 29 Iun 2010, 23:00

grey-wolf scrie:draga KINGOFBEASTS

tin sa te anunt pe aceasta cale ca sunt teribil de suparat pe tine . in aceste vremuri tulburi in care rezultatele la stiuca sunt nule tu vrei sa ma faci cu inima . pai pui tu asa material didactic la dispozitie si il pui in GERMANA??? pai eu nu pricep o boaba din limba asta . si sa nu imi spui ca tu ai pus toate aceste filmulete ca sa invat eu germana ca ma sinucid cu un dolinger de 16 g. pentru a obtine iertarea mea te sfatuiesc in mod respectuos sa pui si ceva in engleza . eventual sa le subtitrezi pe acestea :lol: .
pentru ca sunt bun si iertator te iert anticipat!

grey-wolf
:bere:
sper ca acum sa fie bine , intrucat in cele ce urmeaza ai un material didactic asa cum ai cerut (cu mentiunea ca s-ar putea sa fie putin sub nivelul tau de pregatire in materie de spinning) :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=uWr0I-1C ... re=channel

ps. daca nu este chiar ceea ce iti doreai am sa te rog respectuos sa inveti germana. :lol1: :datz: :bere:

luciag
junior
junior

Mesaj de luciag » 30 Iun 2010, 13:26

da domnule kingofbeasts.....rascolitoare povestea asta mai ales pe apele tulburi de acuma, sunt totusi curios...daca il aduci pe nenea ala la noi pe olt cu jucaria lui cu tot, cate eN... ore de spin trebe sa execute sa aiba macar jumatate din rezultate
ideea este ca unde este peste in balta si nu se braconeaza cu nesimtire(nu ca la noi) ...se si prinde

oricum ..frumos

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 29 Ian 2011, 22:34

http://www.youtube.com/watch?v=GuGRr2Xq ... r_embedded
stiu ca stiuca-i stiuca
stiu ca stiuca musca :wink:

bogdan_mihu
senior
senior

Mesaj de bogdan_mihu » 31 Ian 2011, 11:18

super filmuletele mai ales alea cu atacurile repetate la suprafata,visul oricarui pescar sa aiba asa o partida

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 31 Ian 2011, 19:09

nu mati recunoscut? :D

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 31 Ian 2011, 19:39

kingofbeasts scrie:in episodul 6 o sa vedeti cum se face un biowobler :wink:
:lol: si cand am scris ca la jeliboane mari e bine sa legi o ancora, sa fie mai prinzatoare si naluca mai stabila.... a-ti zis ca e braconaj :wink:

Scrie răspuns