POSIBIL DEZASTRU ECOLOGIC PE RIUL OLT...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 27 Dec 2005, 07:51

avem si noi pe aici "eroii"nostri!este unul cu o stina de 2000 de oi care le spala in fiecare toamna cu o solutie dupa care o varsa pe cursul vechi al siretului.pina in primavara nici broaste nu sunt!dar e cumatru cu nea adi nastase :wink: chestia e ca baietii se mira de ce nu mai da pestele de prin septembrie de nici o culoare,in conditiile in care a mincat tot anul f bine.

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 27 Dec 2005, 09:37

Servus Vicrore si la multzi ani!!! Acest lucru se poate rezolva. Stringe probe imagini si martori la ceea ce face individul si te asigur ca daca probele vin si sint sustinute cu vehementa de oameni responsabili treaba se va rezolva mai repede de cit gindesti. Si sigur ca va deveni un exemplu pentru ceilalti. Cind ai chestii concrete contacteaza-ma sa vedem cum trebuie abordata problema. Frate daca ar fi cu toti nastasii tot nu poate scapa ...

MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MARINESCU ADY » 27 Dec 2005, 13:50

Specific pt Romania dupa ce ca se braconeaza la greu si nu se face nimic mai si poluam... TARA ASTA INCEPE SA-MI PROVOACE SILA... probabil ca ar trebui un topic in care sa punem poze de acest gen mai ales scene in care se braconeaza ...am vazut destule pe unde am fost la peste. Trebuie sa iesim din starea asta de nepasare si sa facem ceva (mai ales ca exista telefoane cu camera foto si video, nu cred ca le-ar face placere la braconieri sa apara pe net.Sau poate ca s-ar sesiza cineva, vreun post tv care sa de-a la stiri astfel de filmulete. Spuneti-va si voi parerea...

SoSoo
junior
junior

Mesaj de SoSoo » 27 Dec 2005, 14:32

Oameni buni au trecut 16 ani sa-si dea massmedia seama ca exista violenta in scoli si ca puterea sa faca ceva...Cati ani dureaza pana sa-si dea seama ca vom ramane fara paduri fara unele mamifere si fara fauna piscicola? Probabil 30 de ani...

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 27 Dec 2005, 14:45

good point sosoo.

noroc cu volumul mare de apa.

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 27 Dec 2005, 16:41

buna idee d-le dady!la multi ani!!! :D

Scrie răspuns