Populare baraj Cincis - Hunedoara

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Populare baraj Cincis - Hunedoara

Mesaj de adiwolf » 27 Noi 2006, 23:48

acum doua zile am vazut pe un post de televiziune ca pe barajul Cincis din Hunedoara (nu stiu locatia si nu am vazut nicodata pe viu) o asociatie de pescari sportivi privata,a facut o populare cu 4(patru) tone de puiet din speciile crap si caras.
ce ziceti de asta domnilor?reportajul specifica ca popularea s-a facut din banii stransi de asociatie.
aloo hunedorenii, e adevarata treaba?
deci se poate?
atunci de ce nu auzim de astfel de activitati si la alte asociatii si federatii care se bat cu pumnul in piept ca fac ceva pt pescarii lor?

si cum este cu popularile domnule ionascu?parca ziceati ca numai CNAFP-ul face populari
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 28 Noi 2006, 00:27

Salut

Am fost acolo, popularea a fost cu caras mare cam 300 g si crap intre 2 si 4 kg. Intre crap mai mult a fost amur, dar a fost si crap si ceva oglinda. Acum inca nu s-au bagat 4 tone, cele 4 tone cica o sa fie totalul cand o sa se termine cu popularile. Din ce stiu, popularea sa facut din banii unei asociatii independente de pescari din Hunedoara.
Oricum, felicitari lor, sper totusi sa se faca populari si cu rapitor. In Cincis este si salau si stiuca si clean.

Uite aici lacul:

Imagine

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 28 Noi 2006, 00:35

Apropo, daca vrei mai multe uite aici ceva dintr-un ziar din zona:

http://hunedoreanul.ro/index.php?id=22& ... &conf_uid=

Si inca o imagine cu lacul
Imagine

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 28 Noi 2006, 01:10

@costi

nu vreau eu,nu am nici un interes si nici nu cred ca voi ajunge pe acolo la pescuit desii nu se stie niciodata
aspectul important de retinut este faptul ca daca se vrea se poate
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

marcel v
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marcel v » 28 Noi 2006, 07:31

Cu multi ani in urma am vazut si eu lacul de la Cincis ,amenajarile de acolo sunt ideale pentru petrecerea unui week cu familia intr-o atmosfera relaxata si in plus,acum se stie ca e si peshte.Bravo ,domnilor ,asemenea actiuni trebuiesc mai mult mediatizate ,poate se mai gasesc si altii care sa se gandeasca si la viitor .
Vreme buna ,fir intins !

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 28 Noi 2006, 08:43

bravo, felicitari! asemenea demersuri sunt de aplaudat. :!:
o intrebarecatre asociatie respectiva: apa este publica banuiesc. ati fost ajutati in vreun fel de cnafp? este un proiect comun?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns