POLUARE_RUSINE!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
christianpindichi
veteran
veteran

POLUARE_RUSINE!!

Mesaj de christianpindichi » 06 Iul 2006, 21:16

De 2 zile pe malul estic al lacului siutghiol au aparut suprafete insemnate de ....VOPSEA VERDE!!!!!!!!incredibil.se presupune ca firma constructoare a unui complex sportiv de langa lac ,adik angajatii firmei,au deversat in lac butoaie cu resturi de vopsea sau kiar vopsea.urat,josnic,..... :evil: :evil:
Romania..ce tara....pacat de oameni!!!! :( :( :(

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 06 Iul 2006, 22:29

acolo nu exista garda de mediu ?...sau sunt toti la plaja?
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 07 Iul 2006, 07:51

miky scrie:acolo nu exista garda de mediu ?...sau sunt toti la plaja?
exista....treaba lor e de acum incolo...insa d c s-a ajuns aici??? :shock: :shock:

nuke
senior
senior

Mesaj de nuke » 07 Iul 2006, 08:45

christianpindichi scrie:
miky scrie:acolo nu exista garda de mediu ?...sau sunt toti la plaja?
exista....treaba lor e de acum incolo...insa d c s-a ajuns aici??? :shock: :shock:
Din nesimtire si indiferenta,din faptul ca la societatile de constructii lucreaza si tot felul de inconstienti...
La mine la Snagov,au deversat combustibilul din rezervorul vilei in apa lacului,ca sa nu se mai incurce cu transportul...In urma reclamatiei noastre si sosirii garzii de mediu,noul ""ciocoi"" a spus ca "ne puteam intelege...de ce trebuia sa reclamatzi???". :shock: :shock: :shock:
Nici macar nu intelegea ce facusera subalternii lui....au murit 2 broaste...ce atata tevatura....
In urma acestui incident,au sosit de la tine din Constanta,din cadrul marinei militare,au izolat zona si au remediat cat de cat situatia...
Ce zici de deversarea din raul Aries insa..ieri...pacat de zona aia... :cry:

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 07 Iul 2006, 08:54

Ce sa mai zic...nu mai zic nimik.Mai scrisesem pe un alt forum ca suntem tara de kkt si mi-a sarit lumea in cap(desigur ma refeream la calitatea oamenilor).

Rambo
senior
senior

Re: POLUARE_RUSINE!!

Mesaj de Rambo » 16 Aug 2006, 17:24

[quote="christianpindichi"]De 2 zile pe malul estic al lacului siutghiol au aparut suprafete insemnate de ....VOPSEA VERDE!!!!!!!!incredibil.se presupune ca firma constructoare a unui complex sportiv de langa lac ,adik angajatii firmei,au deversat in lac butoaie cu resturi de vopsea sau kiar vopsea.urat,josnic,..... :evil: :evil:
Romania..ce tara....pacat de oameni!!!! :( :( :([/quote] Exact si eu sunt impotriva poluarii asa de rau imi pare ca avem o tara asa frumoasa dar nu stim sa avem grija de ea. :cry: Pe alti straini nu-i binecuvanteaza Dumnezeu ca pe noi cu o tara asa frumoasa dar ei macar o ingrijesc.RUSINE CELOR CARE POLUEAZA TARA!ATENTIE!!! DUMNEZEU VA VEDE

musKloiu
veteran
veteran

Re: POLUARE_RUSINE!!

Mesaj de musKloiu » 16 Aug 2006, 18:00

christianpindichi scrie:De 2 zile pe malul estic al lacului siutghiol au aparut suprafete insemnate de ....VOPSEA VERDE!!!!!!!!incredibil.se presupune ca firma constructoare a unui complex sportiv de langa lac ,adik angajatii firmei,au deversat in lac butoaie cu resturi de vopsea sau kiar vopsea.urat,josnic,..... :evil: :evil:
Romania..ce tara....pacat de oameni!!!! :( :( :(
cristian esti sigur k este vopsea aia si nu este o alga de culoare verde ce se dezvolta pe lacuri dupa canicula si care pluteste pe luciul apei?.....nu ca as fi carcotas dar vopseaua este scumpa....cine si-ar permite sa o arunce pe lac?...
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 17 Aug 2006, 12:51

hai sa zic si eu.noi avem aici combinatul de prelucrare a hirtiei ,cch,si deverseaza lesie in continuu in siret pe un mic canal.acum trei zile la varsarea in siret era o dacie cu sigla firmei,un tip cu statie si deversau la greu.ii deranjeaza cineva? eu unul nu prea cred!de ce oare nu mai trage pestele?a?...intreba cineva ce face garda de mediu?pai sa va zic tot eu cind vin pe aici ajung la pod si stau in masina si cam atit.nu-i vad nici pe cei care repara podul si arunca tot in apa ,nicci pe tiganii care spala masinile de carne si arunca oasele si peile in apa.garda? ha ,care?

Scrie răspuns