plutea kk pe somes
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
plutea kk pe somes
duminica trecuta m-am dus cu george_spin la pesc dupa ce a verificat daca nu e tulbure apa,cind ne-am intilnit noi stupoare se tulburase ,totusi in disperare am lansat si
de la prima lansare am agatat o bucata de hirtie de aia si cind m-am uitat mai bine prin apa erau bucati dolofane de kk.veneau din canalul de la abrazivul pe care clujenii cred ca il stiu,oare multora vi sa intimplat sa pescuiti realmente in ca...
de la prima lansare am agatat o bucata de hirtie de aia si cind m-am uitat mai bine prin apa erau bucati dolofane de kk.veneau din canalul de la abrazivul pe care clujenii cred ca il stiu,oare multora vi sa intimplat sa pescuiti realmente in ca...
- georgel_spin
- utilizator constant
ba baiatule,pt vlad,
sa o impaiezi dupa ce n-o mai folosesti ca tare mult iti place
sa o impaiezi dupa ce n-o mai folosesti ca tare mult iti place

Numa bine si fire intinse!!!-------------<*))))))><
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=7566
Re: re
care ecusima ca eu nu detin asa ceva...butnariu vlad scrie:ca bine zici tu ba baiatule,uite vezi mintea rominului cea de pe urma.apropo ce mai face ecusima aia pe care o ai in poza si daca o ai de mult sunt si mai interesat fiindca probabil asa se va comporta si a mea.

-
- utilizator nou
Re: plutea kk pe somes
pai ce sa te mai miri?....io mai pescuiesc pe suceava in dreptul gropii de gunoi a orasului. in amonte la vo 500 m se varsa asazisa '' kakaina'' cum o alinta pescarii.pe paraul ala vin dejectiile din oras care se varsa direct in rau.capturi? tampoane,prezervative etc,asa ca stai inca bine la capitolul ''kakapturi''butnariu vlad scrie:duminica trecuta m-am dus cu george_spin la pesc dupa ce a verificat daca nu e tulbure apa,cind ne-am intilnit noi stupoare se tulburase ,totusi in disperare am lansat si