Plată permis pe internet.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- andreifishing
- utilizator constant
Plată permis pe internet.
Ce părere aveți? Credeți că ar fi mai bine dacă am putea plăti pe internet cu cardul?
Re: Plată permis pe internet.
Permisele pentru Delta Dunăriiandreifishing scrie:Ce părere aveți? Credeți că ar fi mai bine dacă am putea plăti pe internet cu cardul?
se pot procura !!! http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Nu cred ca exista cineva care ar putea raspunde "nu" la aceasta intrebare.
Dar daca ANPA-ul nu e in stare sa faca o licitatie pentru niste plastice dupa mai bine de jumatate de an atunci stau si ma gandesc peste cate zeci de ani vom putea cumpara permise on-line.
Dar daca ANPA-ul nu e in stare sa faca o licitatie pentru niste plastice dupa mai bine de jumatate de an atunci stau si ma gandesc peste cate zeci de ani vom putea cumpara permise on-line.

Desigur ca ar fi mai bine, dar acea chitanta trebuie vizata ca sa fie valabila, conform procedurilor ANPA, asa ca treaba este putin mai complicata in conditiile actuale.andreifishing scrie:Ce părere aveți? Credeți că ar fi mai bine dacă am putea plăti pe internet cu cardul?
Daca vei face o sesizare la ANPA, te vor lamurii cum sta treaba !
- andreifishing
- utilizator constant
În Ungaria eu știu că se poate. Noi de ce nu putem?rcorbu scrie:Desigur ca ar fi mai bine, dar acea chitanta trebuie vizata ca sa fie valabila, conform procedurilor ANPA, asa ca treaba este putin mai complicata in conditiile actuale.andreifishing scrie:Ce părere aveți? Credeți că ar fi mai bine dacă am putea plăti pe internet cu cardul?
Daca vei face o sesizare la ANPA, te vor lamurii cum sta treaba !
Nu numai in Ungaria se poate. In Franta asa il fac an de an. Il incarc in format PDF, il am si pe telefon, pe Dropbox si imprimat in buzunar. Nu se poate pierde. Deci merita.
Ar fi mai bine si pentru ANPA. Fiind mai usor de obtinut, numarul pescarilor cu permis ar creste.
Ar fi mai bine si pentru ANPA. Fiind mai usor de obtinut, numarul pescarilor cu permis ar creste.
Dar numărul funcţionarilor ar scădea.....tudor scrie:...Ar fi mai bine si pentru ANPA. Fiind mai usor de obtinut, numarul pescarilor cu permis ar creste.

Cristi Nedelcu
0722.880.939
0722.880.939
Daca ARBDD a reusit sa faca acest lucru, ar putea si ANPA-ul. In esenta este extrem de simplu. Trebuie sa-si puna bine la punct sistemul informatic si sa se modifice putin ordinul de ministru. O petitie bine facuta care sa ajunga la guvern ar putea sa deblocheze situatia. In esenta , in secolul 21, nu este nevoie de nu stiu ce plastice pe post de permise.
Exemplul ARBDD este demn de urmat si practic a creat un precedent. Este doar o chestiune de timp.
Exemplul ARBDD este demn de urmat si practic a creat un precedent. Este doar o chestiune de timp.
Citat dintr-o oarecare petitie depusa acum vreo ...5 ani: "... posibilitatea de a emite tichetele de pescuit in urma comenzilor pe internet. "

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13