Planuri pentru noul an

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

bogdans
senior
senior

Planuri pentru noul an

Mesaj de bogdans » 19 Ian 2005, 13:14

Iarna fiind un sezon cam mort ptr majoritatea din noi, mai stam si facem planuri pentru ceea ce nu ne-a iesit in anii trecuti (frustrari, monturi, specii noi vizate sau specii vechi care incerci sa le prinzi la altceva etc) si am vrea sa se-ntample in noul an. Deci, cam ce v-ati propus anul asta?
Sa incep eu ca am deschis subiecul:
- vreau sa prind avat la popper
- sa merg mai mult la pastrav si sa-l iau la vobler in primul rand (dar vreau sa incerc si la shad storm)
- sa fac macar cateva partide dedicate de somn si sa iau macar unul peste 5 Kg

... si bineinteles sa merg mai des :lol: :lol:

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 19 Ian 2005, 13:27

0. SA FIU SANATOS.
1. sa ajung in delta (cu fii-mea si s-o invatz ce si cum)
2. sa descopar cam ce este intr-o anumita balta de linga Buc.
3. sa ma mai cizelez oleaca (la finetzuri) si sa maresc volumu'
4. sa prind dintzoasa aia la care ma gindesc io
5. sa am timp sa merg mai des la peste
6. .....

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 19 Ian 2005, 13:27

Eu propun o intalnire a tuturor timisorenilor de pe forum. Ne cunoastem mai bine, mai o gluma, etc. Acum cat e iarna. Putem apoi sa ne intalnim regulat o data/luna sau ... cum stabilim. Cine e de acord ? Hai sa vedem.

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 19 Ian 2005, 13:38

Ovi, eu sunt de acord (dar hai sa vorbim la Pentru Timisoreni sau un topic nou despre asta, ce, cum, cand etc ca pe ceilalti nu-i intereseaza si sa nu-i obligam sa citeasca)
Pana atunci baga aici ce planuri ai :lol:

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 19 Ian 2005, 13:58

Planuri: 1. Achizitionarea scule spinning.
2. Pescuit pe Dunare (nu am fost niciodata)
3. Doresc sa merg la pescuit cu cineva care a mai pescuit spinning.
4. Sa aiba loc fenomenul: "Norocul incepatorului de spinning"- o captura de captura care sa-l lase cu gura cascata pe Adelin.
5. Etc.

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 19 Ian 2005, 14:06

Piticule, chair vrei s-o inveti pe-a mica la pescuit?..sau ai nevoie de cameraman sa faca poze la dintzoasa :lol:
Ovi, dar cu Adelin nu vrei sa mergi la o partida? si pe Dunare..si sa ai si parte de norocul incepatorului si Adelin nimic :lol: :lol: ...cred ca ti-ai atinge toate planurile intr-o zi :lol:

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 19 Ian 2005, 14:14

bogdans scrie:Piticule, chair vrei s-o inveti pe-a mica la pescuit?..sau ai nevoie de cameraman sa faca poze la dintzoasa :lol:
1. nu prea pun io mare accent pa poza, mah bogdane...
2. fii-mea cred ca acuma s-ar preta la a invatza.
3. fiind doi am convinge-o mai usor pe stapina sa ne deie drumu' :wink:

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 19 Ian 2005, 14:24

bogdans scrie: Ovi, dar cu Adelin nu vrei sa mergi la o partida? si pe Dunare..si sa ai si parte de norocul incepatorului si Adelin nimic :lol: :lol: ...cred ca ti-ai atinge toate planurile intr-o zi :lol:
Ba daaaaaa ! Si as vorbi cu un prieten, scafandru, (vine vorba) sa-mi agate ceva bucati chiar de nu ar merge, ca sa ramana paf domnul Adelin.
As teoretiza, nu dai bine, mulineaza mai incet, cand ar mulina mai incet, acum trebuia mai repede, as schimba voblere, linguri, oscilante, twistere, etc. As prinde la toate si in final i-as spune, LASATE DE SPORTUL ACESTA CA NU E PT TINE. :D

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 19 Ian 2005, 17:56

Fratilor obiectivele mele pe 2005 sunt cam astea:
1. Sa merg mai mult la pescuit ca in 2004 (ca am cam tras chiulu)ca rezultatele o sa vina de la sine.
2. Si ca un fel de dorinta (sau obiectiv) , sa reusesc sa o fac pe viitoarea nevasta sa inteleaga pe deplin fenomenul PESCUIT ,si sa fac o data nunta ca am capul patrat de la atatea pregatiri.
3. Sa ma intalnesc cu cat mai multi prieteni de pe acest forum la niste partide de pescuit .

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 19 Ian 2005, 18:01

nutzu_z scrie:...sa reusesc sa o fac pe viitoarea nevasta sa inteleaga pe deplin fenomenul PESCUIT ,si sa fac o data nunta ca am capul patrat de la atatea pregatiri..
Eu iti doresc de pe-acum "CASA DE PIATRA", multa fericire si intelegere in familie! :)
Cat despre convins... Hmmm... nu stiu ce sa zic... Eu de 4 ani incerc asta. Nu as spune fara succes, dar nici dupa cum vreau eu nu este :)

Scrie răspuns