Piscicultura
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Piscicultura
Am primit mesajele voastre si va multumesc tuturor. (chiar si pentru comentariile rautacioase. Fir intins tuturor!!
Ultima oară modificat 30 Noi 2004, 05:49 de către Liviu_M, modificat 1 dată în total.
Am vazut prin librarii o carte de piscicultura intitulata "Crapul", nu iti pot indica acum autorii, care trateaza cresterea, inmultirea etc a crapului si a altor pesti in crescatorii, modul in care trebuie conceputa si amenajata o exploatare piscicola s.a.m.d.
Mie, un profan intr-ale pisciculturii, mi s-a parut destul de complexa.
Mie, un profan intr-ale pisciculturii, mi s-a parut destul de complexa.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- Borealis Fly
- veteran
Daca a fost o "glumita nevinovata" la adresa mea iti accept anticipat scuzelerazvan m. scrie:Asa le spun si eu clientilor mei.![]()
![]()

Cartea mentionata de danr in link e un fel de rezumat al cartii "Crapul", de aceiasi autori si cuprinde notiunile de baza ale cresterii ciprinidelor, alaturi de descrierea citorva specii complementare, a mediului de viata etc.
In domeniul cipriniculturii eu cel putin nu am vazut alte lucrari scoase de autori romini si de data recenta.
In domeniul cipriniculturii eu cel putin nu am vazut alte lucrari scoase de autori romini si de data recenta.