PG - viza frontiera
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Re: PG - viza frontiera
Aveti dreptate, coltul de hartie de fapt este un autocolant! Am observat abia aseara! Ce nu inteleg eu este faptul ca pentru Mehedinti s-a putut trimite prin posta, iar de la Caras-Severin trebuie sa trimit carnetul de membru al unei asociatii, pe care il am, dar din cate am inteles legislatia conditioneaza primirea vizei de detinerea permisului ANPA, nu de inscrierea intr-o asociatie, chiar daca aceasta masura cu viza tip autocolant nu se poate aplica decat in prezenta unui suport pe care sa o atasezi, aplicarea procedurii in sine mi se pare cam aberanta, adica daca este autocolant, sa-l poti detine si fara a fi atasat undeva, cum este viza din Mehedinti!?! Ce nu inteleg, din nou, este procedura care difera de la un judet la altul, chiar daca In afara unui singur judet am gasit intelegere si bunavointa in aplicarea legii! Oricum, simplificarea procedurii si generalizarea ei ar fi benefice pentru toata lumea!!! 

Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
-
- senior
Am primit si viza pentru Olt, pentru mine si pentru inca un prieten pentru care am trimis documentele prin mail! 

Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
- moneytehnik
- veteran
Vezi sa nu le incurci cand pleci la pescuit !!! Tine-le intr-un clasor.
De la MM ai obtinut-o?
De la MM ai obtinut-o?
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
-
- senior
Inca nu, daca poti sa ma ajuti cu niste sfaturi, sau daca ai vreun drum prin zona, ti-as fi recunoscator, daca mi-o scoti tu, dau o bere!!!

-
- senior
Sincer, pana acum n-am ajuns mai sus de Blaj, in Ardeal, in vestul tarii, asa ca nu stiu cum sta treaba prin zona respectiva! Oricum, sper sa ajung, am auzit numai lucruri frumoase despre acele locuri!csaa scrie:unde vrei la MM? In zona Viseu?

-
- senior
Saptamana trecuta am inceput sa primesc - dupa cateva zile dupa ce am trimis documentele prin mail - vizele pentru un prieten, Calarasi, Galati, Timisoara si Olt, oricum vad ca au inceput sa se miste lucrurile. Daca pentru mine am facut treaba asta experimental, acum se vede ca s-a imbunatatit procedura si perioada de asteptare! 

Daca vrei sa pescuiesti acolo da-mi un p.m. Seful Sectorului Viseul de sus imi este prieten.dalea robert scrie:Sincer, pana acum n-am ajuns mai sus de Blaj, in Ardeal, in vestul tarii, asa ca nu stiu cum sta treaba prin zona respectiva! Oricum, sper sa ajung, am auzit numai lucruri frumoase despre acele locuri!
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)
-
- senior
Multumesc!csaa scrie:Daca vrei sa pescuiesti acolo da-mi un p.m. Seful Sectorului Viseul de sus imi este prieten.dalea robert scrie:Sincer, pana acum n-am ajuns mai sus de Blaj, in Ardeal, in vestul tarii, asa ca nu stiu cum sta treaba prin zona respectiva! Oricum, sper sa ajung, am auzit numai lucruri frumoase despre acele locuri!
P.S. Subscriu semnaturii, dar mai rai sunt altii, care-l influenteaza!!

- moneytehnik
- veteran
Stie cineva cim se obtine viza PF la Botosani? Dureaza?
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)