PG pe e-mail
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
PG pe e-mail
salut,
am auzit ca s-ar putea face PG pe e-mail, stie cineva ceva detalii ?
multumesc
am auzit ca s-ar putea face PG pe e-mail, stie cineva ceva detalii ?
multumesc
Re: PG pe e-mail
Sunt si eu interesat de treaba asta acuma ma gandeam cum sa fac sa-mi pun PG-ul pe Mehedinti.Ma gandeam la varinata clasica sa trimit permisul pe posta la Giurgiu iar pe CS sa-l pun cand merg la pescuit in Oravita.
Ar fi super daca am scapa de stat pe la ghisele politiei de frontiera
Ar fi super daca am scapa de stat pe la ghisele politiei de frontiera
-
- junior
Pentru P.G.-ul de Oltenita(Calarasi) trebuie sa trimiti un mail cu urmatoarele documente scanate:
Copie buletin
Copie carnet ANPA 2014
Cerere tip(se gaseste pe net sau la ijpfgiurgiu.ro pe prima pagina in bara din dreapta)
Cererea este aceeasi si pt Giurgiu si pt Calarasi.
Adresa de mail:presa@ijpfcalarasi.ro
Tel:0242515798
eu am facut operatiunea asta anul trecut,si mi l-au trimis in cateva zile...nesperat de repede...sper sa mai fie valabile adresa si telefonul..succes
Copie buletin
Copie carnet ANPA 2014
Cerere tip(se gaseste pe net sau la ijpfgiurgiu.ro pe prima pagina in bara din dreapta)
Cererea este aceeasi si pt Giurgiu si pt Calarasi.
Adresa de mail:presa@ijpfcalarasi.ro
Tel:0242515798
eu am facut operatiunea asta anul trecut,si mi l-au trimis in cateva zile...nesperat de repede...sper sa mai fie valabile adresa si telefonul..succes
Confirm, am obtinut pg de calarasi asa acum cateva zile. De la trimiterea mailului raspunsul nu a durat mai mult de 2 zile. Cel mai bine este insa un telefon la ei pt a confirma ca au primit mailul, detaliile de contact nu sunt intotdeauna corect, ca sa nu spun mai mult
am obtinut si eu pg-ul prin mail numai de la calarasi cu toate ca am trimis si pentru calarasi si pentru giurgiu
pe el scrie ca este valabil pentru km.flv. 370,1-452
este valabil si pentru giurgiu ?
pentru giurgiu este alta adresa ... ijpf.giurgiu@mai.gov.ro
Intre Km astia se afla judetul Calarasi => nu este valabil avizul si pentru Giurgiu.zigi2611 scrie:am obtinut si eu pg-ul prin mail numai de la calarasi cu toate ca am trimis si pentru calarasi si pentru giurgiu
Bucuresti
am incercat si eu sa obtin aceasta viza prin e-mail si sa "transmit" mai departe, dar traim in Romania si... asta este povestea mea referitoare la obtinerea PG-ului prin e-mail...

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
in sfarsit a venit si pg-ul de la giurgiu ... 5 zile de la calarasi si 8 de la giurgiu ......