Noi am votat,dar parerea ta,crezi ca are vreun efect?Eu zic ca nu.Tot cel ce are banu' si relatia dicteaza.
petititie impotriva constructiei canalului Bastroe in Delta
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: petititie impotriva constructiei canalului Bastroe in De
Pentru cei din Bucuresti: ati fost la mitingul organizat impotriva construirii canalului Bastroe de catre Ucraina?
Mi se pare un articol ce merita citit.
http://www.vinatorul.ro/community/modul ... le&sid=186Din informatiile pe care le detinem, autoritatile ucrainiene intreprind demersuri in vederea construirii unui canal de navigatie pe bratul Bastroe - din delta secundara a bratului Chilia - amplasat pe teritoriul Rezervatiei Biosferei Dunarea din Ucraina, acesta urmand să traverseze o zona cu regim de protectie ecologica integrala, aflata sub jurisdictia UNESCO si inclusa, totodata, in conventia Ramsar ca zona umeda de importanta internationala, in special ca habitat al pasarilor acvatice
Mi se pare un articol ce merita citit.
Tin sa le multumesc celor care au fost la miting,m-as fi dus si eu daca eram in Bucuresti.Oricum a atras atentia autoritatilor,mai ales celor de la stiri.E foarte bine ca se face valva.Sper ca va fi bine,totusi.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Eu sunt tare pesimist din pacateMichael scrie:Sper ca va fi bine,totusi.
Miram-as sa se schimbe ceva cu tot cu mitingul de ieri sau cu petitiile din partea diverselor organizatii.
Sa speram ca cei care au pus site-ul la dispozitia acestor voturi,le va folosi in mod corespunzator.Noi ne-am facut cat de cat datoria,mai mult,speram...
Michael va recomanda Regulamentul forumului