Pesti impresionanti,inteligenta impresionanta.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pesti impresionanti,inteligenta impresionanta.
Salut,probabil va intrebati ce e cu titlul acesta...
Da,este ciudat...am aflat de un helesteu din zona mea in care se afla clean si biban,ideea e ca nu am incercat prea multe momeli si nici nu sunt un pescar prea profesionist,dar am dat 5 ore la rama si nici nu a muscat`o !
A doua zi,am dat la furnica..musca dar putin...o lasa dupa o ora a muscat si un greere,dar nu zdravan...musca cat sa nu.l prind.
Probabil va ganditi ca nu sunt pestii...dar va spun ca ce am vazut prin acel helesteu ...este greu de descrs...biban sau pastrav,clean..la 800 g...1-2 Kg poate mai mult(ce am vazut eu)
Acum,explicati`mi si mie ce as putea sa fac sa prind ceva,ca la rama nici nu se uita!
Si la celelalte momeli..dubios asa...
Astept raspunsuri ,Multumesc!
Da,este ciudat...am aflat de un helesteu din zona mea in care se afla clean si biban,ideea e ca nu am incercat prea multe momeli si nici nu sunt un pescar prea profesionist,dar am dat 5 ore la rama si nici nu a muscat`o !
A doua zi,am dat la furnica..musca dar putin...o lasa dupa o ora a muscat si un greere,dar nu zdravan...musca cat sa nu.l prind.
Probabil va ganditi ca nu sunt pestii...dar va spun ca ce am vazut prin acel helesteu ...este greu de descrs...biban sau pastrav,clean..la 800 g...1-2 Kg poate mai mult(ce am vazut eu)
Acum,explicati`mi si mie ce as putea sa fac sa prind ceva,ca la rama nici nu se uita!
Si la celelalte momeli..dubios asa...
Astept raspunsuri ,Multumesc!
- PescarNebun
- senior
Ia incearca ceva Salmo Hornet, Salmo Tiny, Ugly Duckling, Cozma, etc. Si nici niste rotative nr 0, 1, 2, nu ar strica sa ai la tine. Eu zic ca ar trebui sa se agate vreunul in draciile astea. 

Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
Ok,deci ...va multumesc tuturor pentru timpul acordat mesajelor si pentru ajutor.
Acum o sa va raspund la toate intrebarile puse,pt. a va da mai multe detalii.
Are adancime aproximativ 3 m,lungime 100 m ,latime 60...100...;apa este aproximativ spre limpede,pe marginea helesteului sunt copaci ,vegetatie ...are margine din zid inalta la 40 Cm.
Cat despre :
"Ia incearca ceva Salmo Hornet, Salmo Tiny, Ugly Duckling, Cozma, etc. Si nici niste rotative nr 0, 1, 2, nu ar strica sa ai la tine."
imi poti spune ce este acel Salmo ? o momeala artificiala? sau?
Si...rotative?
nu sunt in pas cu toate denumirile acestea,sunt un pescar amator,eu am ramas total surprins cand am vazut ce peste exista in acel helesteu,si m`am gandit sa prind si eu ceva dar de 2 zile cand ma duk..nimic.
Multumesc!
Acum o sa va raspund la toate intrebarile puse,pt. a va da mai multe detalii.
Are adancime aproximativ 3 m,lungime 100 m ,latime 60...100...;apa este aproximativ spre limpede,pe marginea helesteului sunt copaci ,vegetatie ...are margine din zid inalta la 40 Cm.
Cat despre :
"Ia incearca ceva Salmo Hornet, Salmo Tiny, Ugly Duckling, Cozma, etc. Si nici niste rotative nr 0, 1, 2, nu ar strica sa ai la tine."
imi poti spune ce este acel Salmo ? o momeala artificiala? sau?
Si...rotative?
nu sunt in pas cu toate denumirile acestea,sunt un pescar amator,eu am ramas total surprins cand am vazut ce peste exista in acel helesteu,si m`am gandit sa prind si eu ceva dar de 2 zile cand ma duk..nimic.
Multumesc!
- PescarNebun
- senior
In primul rand pentru speciile enumerate ai nevoie de un echipament Ultra Light. Adica o lanseta capabila sa arunce aproximativ 1-7 grame. Apoi iti mai trebuie o mulineta care sa se potriveasca cu lanseta. Adica ceva din clasa 1500 as spune eu. Cat despre fir, in functie de specificatiile lansetei, un 0,15-0,16 cred ca ar fi numa' bun. Nu dau nume de marci si modele, astea le vei alege tu singur in functie de bugetul de care dispui.
Despre ce voblere merg sau nu, poti citi mai multe aici http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=44 si sigur ai sa afli informatii interesante.
Despre ce voblere merg sau nu, poti citi mai multe aici http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=44 si sigur ai sa afli informatii interesante.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
Re: Pesti impresionanti,inteligenta impresionanta.
Nu tre sa fi profesionist , insa probabil tu esti incepator sadic , din ala la care nu se aplica ”norocu incepatorului”Radu12 scrie: nu sunt un pescar prea profesionist