"PESTELE MEU"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Specile preferate de mine nu le pot pot clasifica foarte usor eu le-as pune pe o linie nu pe 1,2,3,4...... ,deoarece aceasi placere o am daca pescuiesc la clean si prind un exemplar frumos de 1 kg ca si cum as pescui la somn sa prind un exemplar de 5 kg, sau la alte speci cum ar fi avatul,stiuca,salau sau pastrav.Fiecare specie are farmecul ei,dar in schimb eu cred ca stilurile de pescuit(spining,ma,stationar..etc) ii fac pe pescari sa le placa mai mult o specie decat alta.
Nu cred ca o sa vedeti un pescar care se axeaza comple numai pe muscarit sa ii placa mai mult somnul sau crapul ca peste decat un pastrav,lipan sau clea.
Nu cred ca o sa vedeti un pescar care se axeaza comple numai pe muscarit sa ii placa mai mult somnul sau crapul ca peste decat un pastrav,lipan sau clea.
-
- junior
depinde..
pai... la mine ordinea ar fi cam asa:
1) salau
2) stiuca
3) biban
4) pastrav, clean etc
probabil depinde f. mult ce pondere ai la fiecare specie... si zona in care pescuiesti, nu? pai io k sa merg la pastrav tre' sa fac cel putin 250km si nu prea e la indemana...
in schimb am Prutul langa mine... multumesc lui D.zeu!
1) salau
2) stiuca
3) biban

4) pastrav, clean etc
probabil depinde f. mult ce pondere ai la fiecare specie... si zona in care pescuiesti, nu? pai io k sa merg la pastrav tre' sa fac cel putin 250km si nu prea e la indemana...

in schimb am Prutul langa mine... multumesc lui D.zeu!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
adelin, ia baga domle un clasament intermediar, sa vedem cum stam...
deh, daca nu bagashi un poll/sondaj... acu' munceste.
fiecare e foarte integrat vad in zona geografica de apartenenta.
cu alte cuvinte, daca in zona lui e numa' zglavoaca, el o plaseaza automat pe locu' 1. ca si arabu'. daca el numa camile a vazut, cum sa zica "pe cal e cel mai frumos"...
daca imi permiteti, si nu va suparati, CLEAN !!!!???
asta e un peste sau o stare?
ia tragetz, mah din archebuzele-alea!
deh, daca nu bagashi un poll/sondaj... acu' munceste.
fiecare e foarte integrat vad in zona geografica de apartenenta.
cu alte cuvinte, daca in zona lui e numa' zglavoaca, el o plaseaza automat pe locu' 1. ca si arabu'. daca el numa camile a vazut, cum sa zica "pe cal e cel mai frumos"...
daca imi permiteti, si nu va suparati, CLEAN !!!!???
ia tragetz, mah din archebuzele-alea!

"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976
ma piticu, pai acu nu suntem toti niste Hemingway sa strabatem tot pamantu asta si sa pescuim tot neamu de peshti si apoi sa facem clasamente statistice
pai ce-ai vrea daca in zona am zglavoaca sa zic ca pentru mine numaru unu e Tarponu cu aripioare galbui ?
uite ca sa intelegi , e ca si cand as intreba o hala de confectioneri , din ce material le place sa croiasca ei cel mai mult si ei ar zice ca ....din panza de bomfaier
ca sa-ti raspund la intrebarea ce e Cleanul apelez din nou la o anaolgie ( nu radeti
) cu domeniu nobil al cusutului
cleanul e echivalentul masinilor de cusut Singer
pai ce-ai vrea daca in zona am zglavoaca sa zic ca pentru mine numaru unu e Tarponu cu aripioare galbui ?

uite ca sa intelegi , e ca si cand as intreba o hala de confectioneri , din ce material le place sa croiasca ei cel mai mult si ei ar zice ca ....din panza de bomfaier
ca sa-ti raspund la intrebarea ce e Cleanul apelez din nou la o anaolgie ( nu radeti

cleanul e echivalentul masinilor de cusut Singer

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
piticu scrie: daca imi permiteti, si nu va suparati, CLEAN !!!!???
Pai, de ce nu, Clean, da nu pe lac ci pe rauri de mici dimensiuni, repezi, o iei la picior in amonte si seara iti dai seama ca ai de facut vreo 10 km. inapoi pana la masina.
Sau cand te gandesti ca unii prind obleti la musca