hai sa nu-l inchidem....
il anim eu,pesimistul de serviciu
vela precizeaza(ieri 06.05.2020)ca se pot face deplasari interjudetene indiferent de nr de km(daca te incadrezi in punctele declaratiei individuale(pentru noi si vanatori-sport individual(stiu ca alin ma va corecta cum ca pescuitul nu este sport

)dar il consideram asa).astazi "sica madolina"vine si spune ca precizarea d-lui ministru vela nu este corecta ci doar a presedintelui,cum ca nu s-a hotarat daca nu vor fi restrictii de km(sa vezi ca putem merge la pescuit inafara localitatii in maximum 20km

).repet-sunt probleme,poate nici ei nu stiu ce sa faca,sa zica. insa acum 2-3 zile dadeai sigur pescuit si vanatoare dupa data de 15(inafara localitatilor)iar acum spui ca nu s-a stabilit sigur,masurile se vor lua in ultima zi a starii de urgenta.mie nu-mi "miroase"a bine deloc....
tare imi e ca se prelungeste starea de urgenta sau daca nu vom putea pescui o vom face doar in cadrul localitatii,judetului.
eu cand va spuneam ca nu putem fi siguri de ceva decat incepand cu data de 15...nu m-ati crezut...