de aceste acte normative am aflat si eu dintr-o adresa primita de la ANPA la un memoriu/sesizare facuta de mine catre ei cu 10 zile in urma.
aceasta sesizare sau memoriu cum vreti sa ii spuneti a fost facuta deoarece in ultimul timp situatia pe lacurile de acumulare pe raul Olt a devenit insuportabila si tragica, se braconeaza cu o salbaticie si cu o indiferenta fata de organele abilitate sa aplice legea de nemaivazut
iar atuncea cand sesizezi la 112 despre actele de braconaj, se trimite agentul din comuna respectiva care este consatean cu braconierii si.............
asadar, ca sa nu o mai lungim, iata raspunsul la sesizarea/ memoriu facut de mine catre ANPA si trimis la ei, la MADR si la SecretariatulGeneral al Guvernului (de la acestia din urma am primit un raspuns extrem de rapid si prompt, dar nu il mai afisez deoarece nu are relevanta)
iata raspunsul ANPA
Uploaded with
ImageShack.us
asa cum va rog sa remarcati,
la momentul actual pe toate apele si lacurile de acumulare din judetul valcea, ANPA spune ca NU a aprobat si NU a avizat pescuitul comercial
dar cu toate acestea se pescuieste cu plasele ziua in amiaza mare iar pescarii nu zic nimic fiindca stiu ca cei care fac acest lucru au avize si permise de la ANPA
domnilor pescari, aveti dovada de mai sus ca nu este asa
descarcati si tipariti acest document si in baza lu puteti sa sesizati organele in drept cand vedeti astfel de acte de braconaj
daca ati indrazni mai mult a-ti putea obtine mai mult

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.