pescuit ungaria
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pescuit ungaria
salutare! pescuieste cineva la rapitor in ungaria? toata lumea lauda ungaria pentru crap.... pentru rapitor o lauda cineva?
In ce perioada ai fost la Atka ? Te intreb pentru ca am fost acum doi ani impreuna cu cativa pescari de competitie sa vedem daca apa respectiva ar putea sustine un concurs de stiuca si nu a prins nimeni nimic.
Am si scris un articol pe tema asta la noi pe blog:
http://www.wsbteam.com/povesti-cu-pesti ... d-ungaria/

Am si scris un articol pe tema asta la noi pe blog:
http://www.wsbteam.com/povesti-cu-pesti ... d-ungaria/
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Am fost incepand de acum 3 ani in fiecare an.
Ce-i drept nu extrem de des ca-i cam scump pe zi pt. o apa publica (plateam 2500 Ft/zi la K-xxx in Szeged, daca-mi amintesc bine). Am pescuit de regula in zona cu pontoane (unde se poate sta cu masina peste noapte) sau vis-a-vis, doar ca acolo-i voie doar in timpul zilei. Am prins stiuca atat la artificiale, dand pe rand stanga-dreapta de pe toate pontoanele libere cat si la peste mic.

Ce-i drept nu extrem de des ca-i cam scump pe zi pt. o apa publica (plateam 2500 Ft/zi la K-xxx in Szeged, daca-mi amintesc bine). Am pescuit de regula in zona cu pontoane (unde se poate sta cu masina peste noapte) sau vis-a-vis, doar ca acolo-i voie doar in timpul zilei. Am prins stiuca atat la artificiale, dand pe rand stanga-dreapta de pe toate pontoanele libere cat si la peste mic.
Nu mi-o lua in nume de rau da` nu cred ca o singura iesire, chiar cu pescari de a caror valoare nu ma indoiesc, poate sa-ti permita o apreciere reala asupra unei ape. Daca retin bine, a fost organizata o etapa la stiuca pe Ghioroc - Arad si s-a prins una singura... parca... sau ma insel?razvan m. scrie:Te intreb pentru ca am fost acum doi ani impreuna cu cativa pescari de competitie sa vedem daca apa respectiva ar putea sustine un concurs de stiuca si nu a prins nimeni nimic.![]()

----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
Re: pescuit ungaria
cam vechi dar a mai fost cineva pe acest brat mort?
poate sa ma ajute cineva cu informatii despre cum pot pescui acolo?
despre asta vroiam sa intreb
Atka – Szeged
poate sa ma ajute cineva cu informatii despre cum pot pescui acolo?
despre asta vroiam sa intreb
Atka – Szeged
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu