salutare,
imi place sa pescuiesc, in special in cadru natural, nu prea vad scopu pescuitului in crescatorii sau iazuri private tixite cu peste. cum ziceam, imi place sa pescuiesc nu neaparat sa prind peste, daca vreau asa ceva gasesc proaspat in magazine. dar si asa, o captura este bine venita.
am tot citit, am tot cautat si ce ma atrage cel mai mult este pescuitul la rapitor. dar am si locurile mele unde pot sa dau la pluta linistit in zilele calduroase de vara.
ma adresez voua pentru ca pareti oameni cu experienta si sunt sigur ca sfaturile voastre sunt mai mult decat utile.
pe scurt ma intereseaza unde, ce si cum. Cum este bibanul la izvorul muntelui la spinning? se poate si ceva pastrav la musca pe lac? pe bistrita in sus se merita o expeditie? si ce pescuit se adapteaza pentru asa ceva, musca sau spinning? mai sunt alte locuri unde se poate incerca, nu neaparat pentru capturi ci mai degraba pentru diversitate, ma gandeap poate pe ozana sau alte rauri mici de munte unde sa se poata da la musca?
poate nu e chiar asa de "pe scurt".
multumesc de intelegere,
Pescuit sportiv judetul Neamt
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
-
- veteran
Fratioare, o data in viata am fost si eu la peste in Neamt, in vara 2009, am prins cativa fitici in lacul Izv Muntelui dar sufletul mi-a ramas si acum la raul Tarcau! Splendide locuri, am luat cativa pastravi, ceva clenisori, dar la ce bulboane are sigur tine peste mare. Se poate da f bine la naluci si cu ceva pricepere la muste cu buldo, si desigur la momeli naturale dar sa ai o lanseta sau varga de 5 metri minimaal ca sa nu te apropii prea tare sa te vada pastravul. Nu am ajuns pansa sus la Ardelutza (parca sa ii zice cabanei) dar sunt locuri bune si mai pe la mijlocul cursului.
Mai e un lac cu pastravi unde e rezervatia aia de zimbri, dar tre' sa "negociezi" cu barosanul/a de la poarta sa vezi care e regimul si daca vrea si ceva pe deasupra sa te lase. In 2009 taiau chitante cu vreo 25 lei pe zi, daca tin minte bine.
Am mai vrut sa dau pe Ozana mai sus de Humulesti dar nu am apucat.
Mai e un lac cu pastravi unde e rezervatia aia de zimbri, dar tre' sa "negociezi" cu barosanul/a de la poarta sa vezi care e regimul si daca vrea si ceva pe deasupra sa te lase. In 2009 taiau chitante cu vreo 25 lei pe zi, daca tin minte bine.
Am mai vrut sa dau pe Ozana mai sus de Humulesti dar nu am apucat.
-
- utilizator nou
Re: Pescuit sportiv judetul Neamt
Salutare,
O rugaminte pentru cei care cunosc baltile Iazul Chilii si Ferma Caritas din jud Neamt, sa ma ajute cu niste informatii recente despre baltile astea, va astept cu detalii referitoare la acces, taxe, facilitati, sau niste date de contact (numar de telefon/adresa e-mail).... O zii buna!! Fir intins!!!
O rugaminte pentru cei care cunosc baltile Iazul Chilii si Ferma Caritas din jud Neamt, sa ma ajute cu niste informatii recente despre baltile astea, va astept cu detalii referitoare la acces, taxe, facilitati, sau niste date de contact (numar de telefon/adresa e-mail).... O zii buna!! Fir intins!!!
Re: Pescuit sportiv judetul Neamt
Tot acolo...pentru cine cunoaste Iazul De La Savinesti...