Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Dan Alexe
- utilizator constant

Simbata nu cred ca se poate dar daca trimiti o copie dupa CI/Pasaport unui prieten ar putea incerca sa plateasca taxa la trezorerie si sa ia permisul. Trebuie insa sa te grabesti ca nu stii peste ce prostii/prosti mai dai. Iti dau ca exemplu domnisoarele de la trezoreria de sector din Bucuresti care refuzau sa ia banii daca erai din alt sector. Nu la toate sectoarele e adevarat dar in cazul tau e suficient un incident de genul asta ca sa-ti strice excursia.
Si daca legal nu reusesti si nu reusesti probabil ca o sa rezolvi mult mai simplu ad hoc, conform obiceiurilor locului

-
Tavi
- veteran

Dan Alexe scrie:Simbata nu cred ca se poate dar daca trimiti o copie dupa CI/Pasaport unui prieten ar putea incerca sa plateasca taxa la trezorerie si sa ia permisul.
Neaparat fa asa. Sambata nu ai nicio sansa.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
XquiZZiT
- utilizator constant

-
Mersi, o sa incerc sa trimit pe cineva. se plateste numai la trezorerie?
-
Dan Alexe
- utilizator constant

Da, numai la trezorerie. Daca nu ai la cine apela in perioada asta de concedii, pot incerca eu sa te ajut. Spun "incerca' pentru ca nu stiu de ce ma pot sa dau. Orice e posibil

-
XquiZZiT
- utilizator constant

-
Mersi mult pentru informatii, cu permisul cred ca se va rezolva, va merge cineva cu cartea mea de identitate in original, sper sa nu faca figuri "tanti" de la ghiseu. Mai ramane taxa de intrare in rezervatie, dar din cate am inteles sunt puncte de plata si in delta. merg chiar in Sulina, ar trebui sa gasesc acolo.
fire intinse