Pescuit pe Prut zona Bosia(Jud. Iasi)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Pescuit pe Prut zona Bosia(Jud. Iasi)
Salut! Mi-am scos de curand permis de pescuit de la ANPA Iasi (fiind inca elev am iesit cu 10 ron permisul) si acum m-am dus la pol. de frontiera sa imi scot P.G care apropo, mai nou (de vreo saptamana) este gratis pentru toata lumea. Acesta se elibereaza in 10 zile. Dupa ce imi va veni permisul graniceresc voi merge bineinteles la prut, acesta este si motivul pentru care am deschis topicul de fata:
Sunt destul de novice in pescuit si v-as ruga daca puteti sa-mi spuneti cam ce se foloseste pe prut, monturi, momeli,locuri (dupa cum am scris in titlu, as fi atras de zona Bosia), intervale orare in care trag anumite specii de peste, cu alte cuvinte cam tot ce ar trebui sa stie cineva care merge la prut pentru prima data.
Va multumesc si va urez FIR INTINS!
Sunt destul de novice in pescuit si v-as ruga daca puteti sa-mi spuneti cam ce se foloseste pe prut, monturi, momeli,locuri (dupa cum am scris in titlu, as fi atras de zona Bosia), intervale orare in care trag anumite specii de peste, cu alte cuvinte cam tot ce ar trebui sa stie cineva care merge la prut pentru prima data.
Va multumesc si va urez FIR INTINS!
-
- utilizator nou
incearca pe prietenipescari.ro poate te ajuta ei !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
[quote="lucaiuriciuc"]Rog administratorul acestui forum sa inchida topicul de fata deoarece se pare ca acesta nu prezinta nici un interes pentru nimeni. Multumesc[/quote]
Nu trebuie sa te superi!
Mai bine intra in sectiunea ''locuri, balti de pescuit sportiv'' si vei gasi o gramada de topicuri cu si despre Prut!
E mai simplu asa pentru toata lumea! In plus, vei gasi mult mai multe informatii decit ai putea primi aici in citeva posturi...
Nu trebuie sa te superi!
Mai bine intra in sectiunea ''locuri, balti de pescuit sportiv'' si vei gasi o gramada de topicuri cu si despre Prut!
E mai simplu asa pentru toata lumea! In plus, vei gasi mult mai multe informatii decit ai putea primi aici in citeva posturi...
-
- utilizator nou
[quote="lucaiuriciuc"]eram sigur ca asa veti interpreta raspunsul meu:)) nu se pune problema de suparat aici, doar nu suntem copii mici. Fraza mea nu are nici o conotatie, trebuie luata ca atare, fara nici un strop de ironie. Multumesc[/quote]
Ca atare a si fost luata...si ti-am indicat unde poti gasi mai multe informatii...de ce ai detectat ironie nu-mi dau seama! poate e obisnuinta...
numai bine!
Ca atare a si fost luata...si ti-am indicat unde poti gasi mai multe informatii...de ce ai detectat ironie nu-mi dau seama! poate e obisnuinta...
numai bine!
dai cu lanseta cu plumb 80-120 g chiar si mai mult in functie de cat de mare este Prutul si cu un singur carlig.
dai la crap cu boabe de porumb, rama neagra sau mamaliga(patratica numai cu coarja).
poti sa dai la somn ..... aici depinde de loc si de ora.
eu nu am mai pescuit pe prut de 2 ani, m-am mutat in Brasov, dar fratele meu merge des si prinde, el pescuieste numai la crap.
cauta un loc cu apa care sta sau e mai mare si nu curge repede (o dolie , un copac in apa, un cot , ceva de genul asta si chiar daca se agata o data , de doua ori asta e mai incearca ca acolo sta crapul).
fir intins.
dai la crap cu boabe de porumb, rama neagra sau mamaliga(patratica numai cu coarja).
poti sa dai la somn ..... aici depinde de loc si de ora.
eu nu am mai pescuit pe prut de 2 ani, m-am mutat in Brasov, dar fratele meu merge des si prinde, el pescuieste numai la crap.
cauta un loc cu apa care sta sau e mai mare si nu curge repede (o dolie , un copac in apa, un cot , ceva de genul asta si chiar daca se agata o data , de doua ori asta e mai incearca ca acolo sta crapul).
fir intins.
Cel mai frumos dar facut cuiva este speranta.
Speranta este un vis cu ochii deschisi.
-
- utilizator nou
Am fost azi la prut pe langa ungheni...dezamagitor...nici macar o singura trasatura, am incercat de toate, shad, vobler, lingurite, rame negre, mamaliga cu capsuni...absolut NICIO TRASATURA! In schimb am pierdut vreo 5 monturi, 3 linii pentru bat de mana, si cateva shaduri.
Cica la naluci merge mai bine pe malul moldovenesc ca e mai liniste, la noi nu prea. Dar nu ma las pana nu-l prind pe monstru.
Cica la naluci merge mai bine pe malul moldovenesc ca e mai liniste, la noi nu prea. Dar nu ma las pana nu-l prind pe monstru.

e si incearca sa mergi cu cineva care a mai fost si te uiti si tu la el cu da la peste.
inca ceva mergi si tu la Osoi, sau unde se varsa Jijia in Prut este un loc bun chiar pe limba ditre cele doua.
daca nu merge nici acolo incearca mai in aval sau amonte ca sunt mai multe locuri de pescuit.
inca ceva mergi si tu la Osoi, sau unde se varsa Jijia in Prut este un loc bun chiar pe limba ditre cele doua.
daca nu merge nici acolo incearca mai in aval sau amonte ca sunt mai multe locuri de pescuit.
Cel mai frumos dar facut cuiva este speranta.